Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 13.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Strukovni učitelj/ica - kuhar/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
ZATVOR U ŠIBENIKU
Kategorija:
Mjesto rada:
Šibenik
Rok prijave:
13.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ŠIBENIK, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
ZATVOR U ŠIBENIKU
Kontakt:
osobni dolazak: KARLA VIPAUCA 1, 22000 ŠIBENIK
pisana zamolba: Karla Vipauca 1,22 000 Šibenik
Ostale informacije:
REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO PRAVOSUĐA I UPRAVE UPRAVA ZA ZATVORSKI SUSTAV I PROBACIJU Zatvor u Šibeniku KLASA: 112-01/22-01/108 URBROJ: 514-10-06-11-01/1-22-03 Šibenik, 04. listopada 2022. godine Sukladno članku 45. Zakona o državnim službenicima (Narodne novine, broj 92/05, 140/05, 142/06, 77/07, 107/07, 27/08, 34/11, 49/11, 150/11, 34/12, 37/13, 38/13, 1/15, 138/15 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 61/17, 70/19 i 98/19) i članka 2. Uredbe o raspisivanju i provedbi natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine broj 78/17 i 89/19), uz prethodnu suglasnost Ministarstva pravosuđa i uprave KLASA: 112-01/22-01/689, URBROJ: 514-08-03-02-02/3-22-02 od 26. rujna 2022. godine, Zatvor u Šibeniku raspisuje JAVNI NATJEČAJ za prijam službenika u državnu službu na neodređeno vrijeme: ODJEL FINANCIJSKO KNJIGOVODSTVENIH POSLOVA
Pododsjek prehrane – strukovni učitelj-kuhar – 1 izvršitelj/ica.
Stručni uvjeti: – srednja stručna sprema ugostiteljske struke-kuhar, – najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, – položen državni ispit.
Osim navedenih uvjeta, kandidati/kinje moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu koji su propisani odredbama članka 48. Zakona o državnim službenicima. U državnu službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 49. Zakona o državnim službenicima. Na natječaj se ravnopravno mogu prijaviti osobe obaju spolova.
Kandidat/kinja se prima u državnu službu na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri mjeseca. Na javni natječaj se mogu prijaviti i kandidati koji nemaju položen državni ispit, uz obvezu polaganja državnog ispita u roku od godine dana od dana početka rada u državnoj službi utvrđenog rješenjem o rasporedu na radno mjesto.
U prijavi na javni natječaj navode se osobni podaci podnositelja/ice prijave (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona, odnosno mobitela, te po mogućnosti e-adresa) i naziv radnog mjesta na koje se osoba prijavljuje.
Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.
Uz prijavu, kandidati su dužni priložiti: 1. životopis, 2. dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice ili domovnice), 3. preslik svjedodžbe o stečenoj stručnoj spremi koja je kao stručni uvjet određena za radno mjesto za koje se podnosi prijava, 4. dokaz o ukupnom radnom iskustvu i radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima a) elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje koji mora sadržavati podatke o: poslodavcu, osnovi osiguranja, početku i prestanku osiguranja, radnom vremenu, stvarnoj i potrebnoj stručnoj spremi te trajanju staža osiguranja i b) preslik ugovora o radu ili ugovora o djelu ili rješenja o rasporedu ili potvrde poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima koji mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao, u kojoj stručnoj spremi i razdoblje u kojem je kandidat obavljao navedene poslove, 5. preslika svjedodžbe o položenom državnom ispitu, ako kandidat/kinja ima položen državni ispit.
Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata/kinje predočit će se izvornik.
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama.
Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu: Ministarstvo pravosuđa i uprave, Uprava za zatvorski sustav i probaciju, Zatvor u Šibeniku, Karla Vipauca 1, 22 000 Šibenik, s naznakom: »Za javni natječaj – prijam u državnu službu«.
Potpunom prijavom smatra se ona koja sadržava sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom/kinjom u postupku javnog natječaja, o čemu joj se dostavlja pisana obavijest u pravilu elektroničkom poštom.
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidat/kinja koji/a može ostvariti pravo prednosti kod prijma u državnu službu sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine 121/2017, 98/2019), članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/19), članku 47. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine 84/2021), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) i članku 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina (Narodne novine broj 155/02, 47/10, 80/10 i 93/11), dužan/a se je u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i člankom 47. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata uz prijavu na oglas dužan/a je priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na natječaj dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina uz prijavu na natječaj, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, nije dužan/a dokazivati svoj status pripadnika nacionalne manjine.
Komisiju za provedbu javnog natječaja (u nastavku teksta: Komisija) imenuje upravitelj Zatvora u Šibeniku. Komisija utvrđuje listu kandidata/kinja prijavljenih na javni natječaj koji/e ispunjavaju formalne uvjete te ih upućuje na testiranje i razgovor (intervju).
Sadržaj i način testiranja određen je sukladno članku 12. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi. S obzirom na rezultate provedenog testiranja i razgovora (intervjua) Komisija utvrđuje rang-listu kandidata te je uz izvješće o provedenom postupku dostavlja upravitelju.
Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta, sadržaj i način testiranja te pravni izvori za pripremanje kandidata/kinja za testiranje, objavit će se na web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave (https://mpu.gov.hr), istovremeno s objavom javnog natječaja.
Obavijest o vremenu i mjestu održavanja testiranja bit će objavljena na web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave (https://mpu.gov.hr) najmanje 5 (pet) dana prije dana određenog za testiranje. Za kandidata/kinju koji/a ne pristupi testiranju, smatrat će se da je povukao/la prijavu na javni natječaj i više se neće smatrati kandidatom/kinjom.
Izabrani/a kandidat/kinja bit će pozvan/a da u primjerenom roku, a prije donošenja rješenja o prijmu u državnu službu, dostavi uvjerenje nadležnog suda da se protiv njega/nje ne vodi kazneni postupak, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta i izvornike drugih dokaza o ispunjavanju formalnih uvjeta iz javnog natječaja, uz upozorenje da se nedostavljanje traženih isprava smatra odustankom od prijma u državnu službu. Troškove izdavanja uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti snosi Zatvor u Šibeniku. O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e javnom objavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog/e kandidata/kinje na web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave (https://mpu.gov.hr). Dostava rješenja kandidatu/kinji smatra se obavljenom istekom osmog dana od objave na web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave. Ako se na javni natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvjete, odnosno ako prijavljeni/e kandidati/kinje ne zadovolje na testiranju, upravitelj Zatvora u Šibeniku će obustaviti postupak javnog natječaja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
127125469
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.