Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.02.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima („Aluflexpack Grupa“) čini grupu proizvodnih tvrtki sa modernom proizvodnjom i priznatim standardima kvalitete integriranu u austrijsku Montana Tech Components Grupu. Njezina glavna poslovna djelatnost je proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Više od 85% svog prometa ostvarujemo na međunarodnom tržištu i planiramo daljnji rast. Dobavljači i kupci Aluflexpack Grupe su vodeće tvrtke u svom području poslovanja, više o nama: www.afp.hr

Tražimo stručnjake orijentirane na rezultate, kontinuirano poboljšanje svih vidova poslovanja te uvođenje pozitivnih promjena; kolege koji rado rade u interdisciplinarnim timovima i na po svemu izazovnim poslovima, kolege koji vjeruju u svoja znanja, kolege u koje će se svi moći pouzdati.

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okružju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, imate kvalitetno radno iskustvo te potrebna znanja, pazite na detalje i dobro ste organizirani, predstavite nam se kroz Vaš životopis i motivacijsko pismo kao budući

Stručnjak zaštite na radu (m/ž)
Zadar – 1 izvršitelj

Opis posla:

 • poslovi iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša;
 • izrada dokumentacije u skladu sa zakonskim i podzakonskim propisima;
 • vođenje evidencija iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša;
 • izrada procedura i radnih uputa te nadzor provedbe izdanih radnih uputa i procedura;
 • osposobljavanja radnika za rad na siguran način, briga o primjeni mjera zaštite na radu i evidencije istog;
 • suradnja s institucijama i tijelima u sustavu zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša te praćenje i primjena propisa iz navedenih područja.

Potrebni uvjeti:

 • viša ili visoka stručna sprema stručnog studija sigurnosti
 • položen državni stručni ispit iz zaštite na radu (opći i posebni dio)
 • položen državni stručni ispit iz zaštite od požara
 • prednost radno iskustvo najmanje 2 godine na poslovima zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša (iskustvo u proizvodnoj djelatnosti poželjno)
 • poznavanje sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu
 • izvrsno poznavanje rada u MS Office programima (osobito u Excel, Word i Power Point)
 • strani jezici: napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu (iskusni korisnik C1) je uvjet;
 • vozačka dozvola B kategorije

Ponuda Aluflexpack novi d.o.o.:
Nudimo izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osoban razvoj.

Prijava kandidata:
Molimo da cijenjene ponude s motivacijskim pismom i životopisom proslijedite putem linka za prijavu zaključno do 15.02.2017.

Napomena: poziv u daljnji selekcijski postupak uputit ćemo samo kandidatima za koje ocijenimo da odgovaraju svim traženim uvjetima iz natječaja. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje i nove prilike za Aluflexpack novi suradnjom. Sve pristigle prijave pohranit ćemo u našoj internoj bazi podataka, osim ukoliko se ne slažete što molimo da naglasite prilikom prijave na natječaj.


Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare