Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države. Na tržištu Republike Hrvatske, naš maloprodajni lanac salona namještaja broji 55 prodajna mjesta, dok ih je u Makedoniji osam. U čak sedam tvornica u Hrvatskoj i inozemstvu proizvodimo namještaj za cjelokupno opremanje doma, apartmana, vikendica, hotela i poslovnih prostora te zapošljavamo više od 1.600 djelatnika svih profila i područja stručnosti. Strateški fokus Prima grupe je razvoj usmjeren ka povećanju tržišnog udjela u prodaji i proizvodnji namještaja, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. S ciljem osnaživanja tima, tražimo kompetentne i stručne osobe usmjerene ka ostvarivanju rezultata, sklone timskoj suradnji te spremne na usvajanje novih znanja i vještina, zainteresirane za radno mjesto:

STRUČNJAK / EKSPERT ZA MARKETING (M/Ž)

Mjesto rada: Zagreb (Jankomir)

Tražimo komunikativnu, proaktivnu i otvorenu osobu koja uživa u komunikaciji s ljudima te se odlično snalazi u timskome radu. Tražimo osobu izraženih komunikacijskih vještina, organiziranu, sistematičnu, odgovornu, profesionalnu i etičnu, te orijentiranu na ostvarenje postavljenih ciljeva. Tražimo osobu sa znanjima iz područja marketinga, klasičnog i digitalnog.

Opis osnovnih poslova i odgovornosti:


Kakvu osobu tražimo:


Prednost:


Nudimo:


Motivacijsko pismo s pripadajućim životopisom možete nam poslati (s punim povjerenjem u poštivanje tajnosti podataka) do 28.02.2018., putem linka za Brzu prijavu.

Kandidate odabrane za daljnji proces selekcije obavijestit ćemo u kratkom roku o sljedećim koracima. Svim ostalim kandidatima zahvaljujemo se na interesu za Prima grupu te ih pozivamo da prate naše natječaje.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare