Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni/a suradnik/ica za pravne poslove  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
VODOVOD GLINA društvo s ograničenom odgovornošću
Kategorija:
Mjesto rada:
Glina
Rok prijave:
11.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
GLINA, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
word
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
VODOVOD GLINA društvo s ograničenom odgovornošću
Kontakt:
pisana zamolba: S. i A. Radića 10, 44 400 Glina
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
STRUČNA SPREMA : Bacc. pravnog ili upravnog smijera RADNO ISKUSTVO: 3 godine POSEBNA ZNANJA :Radno iskustvo u struci, poznavanje MS Office paketa PROBNI RAD: 3 mjeseca DJELOKRUG RADA - Prati, primjenjuje i analizira zakonske propise. Priprema i nadziranje akata vezanih za interna kadrovska pitanja. Prijave i odjave radnika i članova njihovih obitelji nadležnim službama mirovinskog i zdravstvenog osiguranja. Izrada ugovora, rješenja, odluka te praćenje njihove realizacije. Nadziranje izrade opomena i upozorenja radnicima temeljem povreda radnog odnosa. Izrada normativnih akata. Prikupljanje materijala za sjednice Skupštine i Nadzornog odbora društva. Suradnja s Javnim bilježnikom vezano za upis promjena u sudski registar. Sastavljanje prijedloga za ovrhe. Pisanje podnesaka, žalbi, tužbi sudovima i ostalim tijelima javne vlasti. Komunikacija sa strankama, poslovna korespodencija prema raznim subjektima. Suradnja s nadležnim državnim, županijskim i gradskim tijelima. Vođenje imovinsko pravnih poslova. Sudjelovanje u vođenju postupka javne nabave. Uz prijavu na oglas kandidati/kinje su dužni/e priložiti: životopis,
dokaz o državljanstvu (osobna iskaznica, domovnica, putovnica); stranci uz dokaz o državljanstvu dostavljaju i dozvolu za boravak i rad
dokaz o stečenoj spremi (diploma ili drugi dokaz o vrsti i razini obrazovanja; ako je riječ o inozemnoj svjedodžbi/diplomi, odabrani kandidat do trenutka stupanja u radni odnos treba dostaviti ispravu o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije izdane od nadležnog tijela u Republici Hrvatskoj)
dokaz o radnom stažu (radna knjižica odnosno elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, uvjerenje poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima)
Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidata/kinje predočit će se izvornik.
Prednost certifikat iz javne nabave. Kandidat/kinja prijavom na natječaj daje privolu za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječajnog postupka sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126997986
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.