Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.04.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Stručni/a savjetnik/ca-administrativni/a tajnik/ca  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
07.04.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
4 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet
Kontakt:
pisana zamolba: Medicinski fakultet, Šalata 3, 10000 Zagreb
Ostale informacije:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU MEDICINSKI FAKULTET raspisuje
NATJEČAJ Radno mjesto I vrste –Stručni savjetnik/ administrativni tajnik (m/ž) s radnim mjestom na projektu SineMozak Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, do kraja projekta, tj. do 15.12.2023. uz uvjet probnog rada u trajanju od tri (3) mjeseca – jedan (1) izvršitelj.
Uvjeti natječaja: -VSS, završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij iz područja biomedicine ili srodni -najmanje 4 godine radnog iskustva ili iskustvo rada na projektu financiranom bespovratnim sredstvima Europske unije -poznavanje rada na računalu (iskustvo u radu s programskim paketom MS Office: Word, PowerPoint, Excel i napredno korištenje programskih paketa za administrativne poslove) -poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (najmanje stupanj B2, priložiti odgovarajući dokaz) -ostale vještine: visoki radni standardi, samostalnost u radu, odgovornost i pouzdanost, sklonost timskom radu, razvijene komunikacijske vještine, prilagodljivost različitim radnim aktivnostima u dinamičnom radnom okruženju
Uz pisanu prijavu na natječaj treba priložiti: -životopis, -preslika domovnice ili izvadak iz aplikacije e-građani, -preslika odgovarajuće isprave iz koje je vidljiv prosjek ocjena na studiju, -dokaze o završenim tečajevima i osposobljavanjima ukoliko ih posjedujete (strani jezici, digitalne vještine, dodatne mikrokvalifikacije i sl.) Pristupnik koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj dostaviti dokumentaciju prema zakonu koji uređuje prava hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, odnosno pozvati se na to pravo prema drugim propisima i ima prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima. Nepravovremene, nepotpune i nepotpisane ponude, odnosno ponude bez preslika te bez traženih dokumenata neće se uzimati u obzir. Na natječaj se mogu prijaviti osobe obaju spolova. Preslike traženih dokumenata ostaju u arhivi Medicinskog fakulteta te se ne vraćaju pristupnicima. Prijave s dokumentacijom predaju se isključivo preporučenom poštom, u roku 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, Šalata 3, s naznakom: »Za natječaj – ne otvaraj«(potrebno je upisati redni broj i naziv radnog mjesta za koje se podnosi prijava). Odluka o izboru bit će objavljena na mrežnoj stranici Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131905369
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.