Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni/a referent/ica - djelatnik za naplatu ulaznica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Javna ustanova Park prirode 'Lastovsko otočje'
Kategorija:
Mjesto rada:
Lastovo
Rok prijave:
23.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
LASTOVO, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
5
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Javna ustanova Park prirode 'Lastovsko otočje'
Kontakt:
pisana zamolba: Javna ustanova „Park prirode Lastovsko otočje“, Tr
Ostale informacije:
1.) Stručni/a referent/ica - djelatnik za naplatu ulaznica – 5 izvršitelja/ica
Uvjeti: srednja stručna sprema,
poznavanje najmanje jednog svjetskog jezika,
probni rad do dva mjeseca.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj potrebno je priložiti: životopis,
dokaz o stečenoj stručnoj spremi ( preslik diplome / svjedodžbe o završnom ispitu )
presliku dokaza o državljanstvu,
presliku uvjerenja nadležnog suda o nekažnjavanju ne starije od 6 (šest) mjeseci,
dokaz o poznavanju najmanje jednog svjetskog jezika.
Dokumenti se prilažu u preslici, a prije izbora kandidata predočiti će se izvornici.
Prijavu za natječaj mogu podnijeti osobe oba spola, pod ravnopravnim uvjetima, sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“, broj 82/2008, 125/2011, 20/2012, 138/2012.).

Kandidati/kinje koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, prema posebnom zakonu, uz prijavu na natječaj dužni su pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o priznatom statusu ili potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo te dokaz da su nezaposleni.
Kandidat/kinja koji/a može ostvariti pravo prednosti kod prijama u državnu službu sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji („Narodne novine“, 121/2017), članku 48. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“, broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01 i 103/03 i 148/13), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“, broj 157/13 i 152/14) i članku 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina („Narodne novine“, broj 155/02, 47/10, 80/10 i 93/11), dužan/a se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji uz prijavu na natječaj dužan/a je priložiti, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na natječaj dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina uz prijavu na natječaj, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, nije dužan/a dokazivati svoj status pripadnika nacionalne manjine.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja se podnose neposredno ili poštom u roku od 8 (osam) dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama“ na adresu:
Javna ustanova „Park prirode Lastovsko otočje“, Trg svetog Petra 7, 20290 Lastovo s naznakom ˝za natječaj – upisati naziv radnog mjesta za koji se vrši prijava˝- ne otvaraj.

Nepotpune i zakašnjele prijave neće se razmatrati. Osobe koje nisu podnijele pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na natječaj.

Za osobe koje ispunjavaju uvjete natječaja vrijeme i mjesto održavanja intervjua/testiranja objavit će se najmanje osam dana prije dana određenog za intervju/testiranje na web-stranici Javne ustanove „Park prirode Lastovsko otočje“ http://pp-lastovo.hr i na oglasnoj ploči Javne ustanove.

O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni javnom objavom odluke o prijemu u javnu službu izabranog kandidata/kinje na web-stranici Javne ustanove „Park prirode Lastovsko otočje“ http://pp-lastovo.hr i na oglasnoj ploči Javne ustanove.

Dostava odluke svim kandidatima/kinjama smatra se obavljenom istekom osmoga dana od objave na web-stranici Javne ustanove „Park prirode Lastovsko otočje“ http://pp-lastovo.hr .
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131282736
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.