Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Specijalizant/ica ginekologije i opstetricije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DOM ZDRAVLJA DR. ANDRIJA ŠTAMPAR
Kategorija:
Mjesto rada:
Nova Gradiška
Rok prijave:
18.07.2022.

O poslu

Mjesto rada:
NOVA GRADIŠKA, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
DOM ZDRAVLJA DR. ANDRIJA ŠTAMPAR
Kontakt:
pisana zamolba: Nova Gradiška, Relkovićeva 7
Ostale informacije:
N A T J E Č A J za upućivanje na specijalističko usavršavanje zdravstvenih radnika/ica za potrebe Doma zdravlja Dr. Andrija Štampar Nova Gradiška, za specijalizacije iz: - ginekologije i opstetricije – 1 izvršitelj/ica Radni odnos s odabranim pristupnicima zasniva se na neodređeno vrijeme radi upućivanja na specijalizaciju. Opći uvjeti pristupnika za odobravanje specijalizacije: – zdravstveni radnik sa završenim integriranim preddiplomskim i diplomskim studijem zdravstvenog usmjerenja, – odobrenje za samostalan rad (licenca). Uz vlastoručno potpisanu prijavu i životopis svi pristupnici trebaju priložiti sljedeće dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja i za primjenu mjerila za utvrđivanje redoslijeda: preslik domovnice
preslik diplome medicinskog fakulteta,
preslik uvjerenja o položenome stručnom ispitu,
preslik odobrenja za samostalan rad (licenca),
preslik prijepisa položenih ispita na studiju,
preslik potvrde o općem prosjeku ocjena tijekom studija, te duljini trajanja studija,
preslik nagrada za vrijeme studija,
potvrdu o rezultatima psihološkog testiranja
preslik potvrde o statusu poslijediplomskog doktorskog studija,
dokaz o stručnoj i znanstvenoj aktivnosti (radovi u indeksiranim časopisima CC, SCI, SSCI (ako je pristupnik prvi autor ili koautor), radovi objavljeni „in extenso“ (ako je pristupnik prvi autor ili koautor), ostali radovi i sažeci (samo ako je pristupnik prvi autor).
popis objavljenih radova i kopije radova,
elektronički zapis ili potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu
preslik ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti
Postupak se provodi sukladno odredbama Pravilnika o mjerilima za prijam specijalizanata (NN 83/15, 100/18). Kandidat koji bude odabran za specijalističko usavršavanje, obvezan je provesti na radu u radnom odnosu u Domu zdravlja Dr. Andrija Štampar Nova Gradiška nakon završetka specijalizacije i položenog specijalističkog ispita najmanje onoliko godina koliko je trajala specijalizacija. Rok za podnošenje ponuda je 15 dana od objave natječaja u Narodnim novinama. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se na adresu: Dom zdravlja Dr. Andrija Štampar Nova Gradiška, 35400 Nova Gradiška, Relkovićeva 7, s naznakom: »Za natječaj – za upućivanje na specijalističko usavršavanje doktora medicine«. Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one pristupnike koji su podnijeli potpunu dokumentaciju. Pri odazivu na razgovor pristupnici su obvezni predočiti izvornike svih dokumenata. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Ukoliko dva kandidata ostvaruju isti broj bodova sukladno mjerilima utvrđenim u Pravilniku, prednost pri konačnom redoslijedu kandidata ima pristupnik koji je bio sudionik Domovinskog rata sukladno Zakonu o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Po proteku roka prijave na natječaj, kandidati će biti pozvani na razgovor pred Povjerenstvo Doma zdravlja i nakon toga će biti donesena odluka o izboru kandidata iz navedene specijalizacije. Odluka o odabiru specijalizanata bit će javno objavljena u roku 15 dana od dana donošenja odluke Povjerenstva.. Dom zdravlja zadržava pravo, djelomično ili u cijelosti, u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj ili pojedinu točku natječaja, odnosno ne donijeti odluku o izboru kandidata bez obveze obrazlaganja ili odgovornosti prema prijavljenim kandidatima.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124751017
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.