Specijalist električar (m/ž)

25 dana do isteka


Unleash your inner Rock Star at W&K! 🤘

Pridruži se W&K grupi!

W&K je grupa koja globalno uspješno posluje i djeluje na području industrijske montaže više od 35 godina. W&K grupa pruža usluge industrijskim klijentima iz širokog spektra industrija, uključujući električnu i mehaničku montažu, pripreme za puštanje u rad i samo puštanje u rad.

Uđi u svijet pun zanimljivih i uzbudljivih zadataka!

I postani zvijezda W&K grupe!

SPECIJALIST ELEKTRIČAR (m/ž)
za uzbudljive projekte montaže u Njemačkoj, drugim europskim zemljama ili čak diljem svijeta

Kao W&K-ov SPECIJALIST ELEKTRIČAR važan si dio našeg tima za montažu koji ugrađuje, provjerava i pušta u rad proizvodne pogone, strojeve i drugu tehničku opremu na lokacijama naših klijenata. Pomagat ćeš u održavanju i popravcima, kao i analizama kvarova i rješavanju problema. Tvoje cijenjene vještine također su korisne u realizaciji projekata obnove. Tvoje te znanje kvalificira za ugradnju, popravak, ispitivanje i zamjenu električnih i kontrolnih tehnoloških komponenti.

Zainteresiran/a si za posao, ali bi radije da te izravno kontaktiramo? Potrebna je samo jedna minuta. Daj nam znak i naš tim za zapošljavanje stupit će u kontakt s tobom u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a si za posao, ali bi radije da te izravno kontaktiramo? Potrebna je samo jedna minuta. Daj nam znak i naš tim za zapošljavanje stupit će u kontakt s tobom u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam.Odlučio/la si se pridružiti W&K World grupi jer...
 • ćeš sklopiti stalni njemački ugovor o radu s jednim od vodećih njemačkih poduzeća za industrijsku montažu i bit ćeš prijavljen/a u njemački sustav socijalne sigurnosti. Jamčimo ti visoku razinu sigurnosti radnog mjesta kod međunarodnog
 • si plaćen/a po poštenoj stopi koja je iznad prosječne plaće. Tvoj početna satnica iznosi minimalno 16,00 eura (ovisno o iskustvu i više). Naravno, prekovremeni rad se plaća nadoplatom. Nadalje, sve ćeš dnevnice primiti u skladu sa zakonskim smjernicama. Također ćeš dobiti godišnji bonus vezan uz učinak.
 • ti se osigurava profesionalna radna odjeća i kolica za alat renomiranih proizvođača.
 • nećeš biti smješten/a u grupnom smještaju. Svaki radnik koji putuje dobiva udoban individualni smještaj.
 • ćeš se profesionalno razvijati u grupi s preko 1400 zaposlenika i otvorit će ti se brojne prilike za razvoj karijere.
 • ćeš moći iskoristiti priliku za daljnje jezično usavršavanje putem internih jezičnih tečajeva prilagođenih tvojim potrebama. Za tebe je to besplatno. Čak ćeš dobiti i bonuse za poboljšanje jezičnih vještina.
 • pripremili smo profesionalni okvir za početak rada kako bi se mogao/mogla upoznati s relevantnim procesima rada. Osim toga, dobit ćeš Paket dobrodošlice s raznim sitnicama i džeparac od 500,00 eura već na samom početku.
 • dodijelit ćemo ti osobnog savjetnika iz dispečerskog odjela koji će koordinirati svaki zadatak s tobom i biti tvoja osoba za kontakt za sva pitanja.

Uklopit ćeš se u našu grupu ako…
 • si završio/la odgovarajuću obuku za električara, elektrotehničara, industrijskog električara ili usporedivu strukovnu obuku.
 • već imaš početno iskustvo s elektromontažom u industrijskim okruženjima i/ili si već radio/la poslove koji spadaju u gore navedene.
 • izrazito si spreman/spremna putovati za potrebe naših međunarodnih projekata i uživaš u upoznavanju novih mjesta, zemalja i ljudi.
 • želiš primijeniti svoje znanje i vještine u kontekstu vrlo zanimljivih, uzbudljivih projekata s klijentima visokog profila i biti dio kontinuirane uspješne priče W&K grupe.
 • ako pozdravljaš ideju o unaprjeđivanju svog položaja unutar W&K grupe. Napreduj u karijeri, sve do položaja nadzornika. U tu ti se svrhu nude razne mogućnosti daljnjeg usavršavanja.
 • tvoje je znanje engleskog jezika na dobroj komunikacijskoj razini. Poznavanje njemačkog jezika je plus i uzet će se u obzir u skladu s tim.
 • želiš postati dio otvorenog i solidarnog tima i od nas želiš da budemo zahtjevni i ambiciozni, ali u isto vrijeme opušteni i odmjereni.
 • državljanin/državljanka si države članice EU-a, mobilan si i imaš vozačku dozvolu B kategorije.

Kontaktiraj nas sada!

Sva oglašena radna mjesta dostupna su odmah.

Samo nam reci nešto o tome tko si i što si do sada u radio/la u svojoj karijeri. Cijenili bismo ažuriran životopis, ali možeš ga poslati naknadno.

Već se veselimo upoznavanju!

Dodatne informacije o našem poduzeću dostupne i su putem naše Facebook stranice:
www.facebook.com/wkindustrietechnik

Ovaj ti posao ne odgovara? Nema problema. Samo se prijavi za naše mjesečno glasilo o dostupnim karijerama. Sigurno ćemo uskoro imati nešto za tebe.

* Obavezno polje

Hvala na pažnji.

W&K grupa

Upravljanje ljudskim resursima

Human Resources ManagementBrza prijava

Pošaljite zamolbu za posao i prijavite se na ovo radno mjesto.
Prijavite se za posao →