Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.07.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

„Kariera, jedno od najvećih kadrovskih poduzeća u regiji“

Korak dalje u karijeri
Traženje ili promjena posla prekretnica je na kojoj odlučujete o svojim daljnjim koracima u životu. Dobro je znati da uza se imate stručnjake koji vas mogu pravilno usmjeriti.

Za našeg klijenta, međunarodno poduzeće koje djeluje u sedam zemalja svijeta, tražimo djelatnike za radno mjesto:

Šivač / Naučnik za radno mjesto šivača (m/ž)

Mjesto rada: Trnovec, Zlatna Bistrica i Gornja Vrba

Opis posla:

  • Šivanje kožnih navlaka za unutrašnjost automobila
  • Učenje šivanja najjednostavnijih faza na industrijskim strojevima uz pratnju mentora (obuka traje 3 mjeseca i tada se prelazi na mjesto šivača)

Potrebne kvalifikacije:

  • Najmanje tečaj za osposobljavanje na poslovima šivanja ili KV/SSS tekstilnog ili obućarskog smjera ili radno iskustvo na poslovima šivanja u proizvodnim pogonima u trajanju od najmanje 6 mjeseci
  • Želja za radom i učenjem

Nudimo:

  • Sigurna primanja
  • Mogućnosti povećanja plaće isplaćivanjem dodataka na plaću na temelju svake godine staža, dodaci za popodnevni rad, plaćeni prekovremeni rad, premije vezane uz pojedinačnu normu
  • Dvosmjenski rad (prijepodne i popodne)
  • Organizirani prijevoz do radnog mjesta na trošak poslodavca
  • Slobodni vikendi

Ukoliko su vaša znanja i profesionalne ambicije sukladne s objavljenim radnim mjestom pozivamo vas da se prijavite putem linka za prijavu, na e-mail: gorana.santini@kariera.hr ili javljanjem na telefon 01 770 70 20 ili 099 3323 188.

Iskustva

Poduzeće za pronalaženje kadrova Kariera već više od deset godina zapošljava za najveća i najuspješnija poduzeća u regiji. Više od 2500 zaposlenika u regiji radi u jedanaest grana na 125 različitih lokacija.

Stručnost

Mi u Karieri znamo koji su zahtjevi radnog mjesta i kakve su želje poduzeća. Istodobno cijelo vrijeme uspostavljamo i održavamo kontakt sa širokom mrežom nadarenih ljudi s pojedinih područja. Pobjednička je kombinacija u pronalaženju kadrova poznavanje zahtjeva i želja poduzeća te znanja i sposobnosti ljudi.

Poznavanje trendova

Suradnja s Karierom omogućuje vam pristup različitim informacijama iz područja tržišta rada i prilika za zapošljavanje. lmamo informacije iz mnogobrojnih područja kadroviranja jer smo sastavni dio trendova zapošljavanja, odnosno stvaramo ih; koja se znanja ili vještine traže, koja su zanimanja budućnosti…

Sve naše objave:

https://www.kariera.hr/radna-mjesta/

www.kariera.hr

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare