Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.06.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Sistem Inženjer / Voditelj Podrške

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
07.06.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
ProMDM (Professional Mobile Device Management ) je rješenje za nadzor i upravljanje mobilnim uređajima u većim i kompleksnim organizacijama, kojima je sigurnost i kontrola IT okruženja i mobilnih uređaja, ali i efikasno obavljanje posla putem istih, od iznimne važnosti.
Primarni fokus radnog mjesta je implementacija ProMDM sustava za upravljanje mobilnim uređajima i pružanje podrške korisnicima istog. ProMDM sustav implementira se u Windows ili Linux okruženje pa je poželjno da kandidati imaju tehnološka znanja za administriranje obje serverske platforme.
Druga područja koja radno mjesto pokriva su: implementacija i održavanje razvojnih okolina za naše proizvode, testiranje proizvoda, istraživanje novih tehnologija i razvoj novih proizvoda.
Posebne pogodnosti:
Radno mjesto omogućava visok stupanj neovisnosti i samostalnosti, fleksibilnosti obavljanja posla kao i mogućnost brzog profesionalnog razvoja.
ProMDM je tvrtka u intenzivnoj fazi razvoja i rasta. Fleksibilnost, uvažavanje različitosti te uzbuđenje i izvrsnost oko tehnologije su glavna obilježja našeg malog tima kojeg želimo povećati.
Tražimo osobu koja bi s nama dijelila ambicije oko razvoja proizvoda i rasta naše tvrtke, koja želi proširiti svoja znanja i iskustva u tehnologiji, ali i vođenju projekata te vođenju i organizaciji podrške proizvodima.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Poželjno profesionalno iskustvo: postojeće iskustvo (2-3 godine) sistem inženjera u IT okolini većih organizacija uz poznavanje IT tehnologija koje se u istim koriste (konkretno: PKI, sigurnost, mrežne tehnologije i sl.)
Poželjno obrazovanje: sveučilišna diploma tehničkog fakulteta (FER ili sl.)
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine