Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.05.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Sezonski vatrogasac / vatrogasica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
VATROGASNA ZAJEDNICA GRADA SPLITA
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
31.05.2023.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
12
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
VATROGASNA ZAJEDNICA GRADA SPLITA
Kontakt:
osobni dolazak: HERCEGOVAČKA 18 B, 21000 SPLIT(RADNIM DANOM 11-14
pisana zamolba: Hercegovačka 18 B, 21000 Split
Ostale informacije:
Poslovi: Sezonski vatrogasac (m/ž) - 12 izvršitelja na određeno vrijeme od 01. lipnja do 30. rujna 2023. godine.
UVJETI: navršenih osamnaest godina
posjedovanje uvjerenja o propisanoj psihičkoj i tjelesnoj zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje vatrogasne djelatnosti
osposobljenost za obavljanje poslova dobrovoljnog vatrogasca ili profesionalnog vatrogasca
potvrdu da osoba nije kažnjavana za kaznena djela protiv života i tijela (glava X.), kaznena djela protiv opće sigurnosti (glava XXI.), kaznena djela protiv imovine (glava XXIII.) i kaznena djela protiv službene dužnosti (glava XXVIII.), a koja su propisana Kaznenim zakonom (»Narodne novine«, br. 125/11., 144/12., 56/15., 61/15., 101/17. i 118/18.)
potvrdu da osoba nije kažnjavana za kaznena djela protiv života i tijela (glava X.), kaznena djela protiv opće sigurnosti ljudi i imovine (glava XX.) i kaznena djela protiv službene dužnosti (glava XXV.), a koja su propisana Kaznenim zakonom (»Narodne novine«, br. 110/97., 27/98. – ispravak, 50/00., 129/00., 51/01., 111/03., 190/03., 105/04., 84/05., 71/06., 110/07., 152/08., 57/11., 77/11. i 143/12.)
Napomena: potvrdu da osoba nije kažnjavana vatrogasna zajednica će ishoditi po službenoj dužnosti.
POŽELJNO:
- radno iskustvo na traženim poslovima;
- poželjno iskustvo dobrovoljnog vatrogasca u radu dobrovoljnog vatrogasnog društva, koje se dokazuje potvrdom matične postrojbe;
- preporuka zapovjednika matične postrojbe, u pisanom obliku.
Opis poslova:
- neposredno sudjeluje u intervencijama;
- sudjeluje u obukama i vježbama;
- odgovara za učinkovitost zadužene opreme i sredstava za rad;
- obavlja poslove na održavanju tehnike i objekta;
- obavlja ostale poslove iz svoje nadležnosti i naloge nadređenih zapovjednika.
U PRIJAVI PRILOŽITI: - zamolbu (naznačiti adresu, mail adresu i da li je kandidat student-učenik) - presliku odgovarajuće diplome ili uvjerenja uz mogućnost predočenja originala o stjecanju zvanja VATROGASAC ili srednje stručne spreme VATROGASAC - VATROGASNI TEHNIČAR;
- uvjerenje/svjedodžba/potvrda medicine rada, presliku uz mogućnost predočenja originala (ako je dokument dostupna)
- ostali dokument navedeni pod POŽELJNO ako su dostupni
MJESTO i VRIJEME RADA: Split, Slatine i Žrnovnica , osmosatno radno vrijeme / 40 sati tjedno.
Molimo kandidate da u prijavi navedu poželjno mjesto rada (Slatine, Split, Žrnovnica).
Natječaj će se objaviti na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, stranicama https://vzgs.hr/ i oglasnoj ploči VZG Splita.
Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se poštom ili osobno (radnim danom od 11 – 14 h) na adresu: VZG Splita, Hercegovačka 18b, 21000 Split.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu ili urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz ovog natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj i njezina prijava se neće razmatrati.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom natječaju te koja je dostavljena na način propisan ovim natječajem.
Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova ( ''Narodne novine'', broj 82/08, 69/17 ) na javni natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom tekstu natječaja, a imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod.
Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju moraju se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Uz prijavu na natječaj dužni su priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz kojeg se vidi to pravo.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ( „Narodne novine“ broj 121/2017 i 98/2019 ) imaju prednost pod jednakim uvjetima po utvrđenom redoslijedu iz stavka 1. ovog članka, ukoliko ispunjavaju uvjete propisane člankom 103. I 104. Zakona, te uvjete iz javnog natječaja.
Navedeni kandidati dužni su dostaviti sve dokaze iz članka 103. citiranog Zakona.
Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
Pod jednakim uvjetima podrazumijeva se jednak broj bodova na rang listi.
Svi podaci koje dostave kandidati obrađivat će se samo u svrhu provedbe natječaja. Kandidati prijavom na natječaj pristaju da Vatrogasna zajednica grada Splita, kao voditelj obrade prikupljene podatke na temelju ovog natječaja obrađuje samo u obimu i samo u svrhu provedbe istog, od strane ovlaštenih osoba za provedbu natječaja.
Kod odabira s prijavljenim kandidatima koji zadovolje formalne uvjete prema potrebi će se obavit i intervju koji će se bodovati ocjenama od 1 do 5. U slučaju potrebe za obavljanjem intervjua kandidati će biti obaviješteni putem dostavljenih mail adresa najmanje pet dana ranije.
Očekivana plaća za radno mjesto Sezonski vatrogasac je cca bruto 854 EUR, putem ugovora o obavljanju studentskog posla cca neto 900 EUR, putem ugovora o povremenom radu redovnog učenika cca neto 919 EUR.
Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objave natječaja. Svi kandidati iz Natječaja bit će obaviješteni o izboru do 5. lipnja 2023. godine.
Kandidati koji ne budu primljeni u radni odnos dužni su predignuti predanu dokumentaciju u roku od osam ( 8 ) dana od dana primitka obavijesti o izboru.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133630717
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.