Ostale informacije:
Poželjno prijašnje iskustvo rada kao konobar ili servir u objektu visoke kategorije, ali nije nužno. Ako ste pozitivna i radišna osoba koja želi učiti moderne standarde servisa u službi gosta postanite dio pozitivnog tima i radite s vrhunskim restoran managerom i sommelierom U neposrednoj blizini Buja i Krasice, vrhunskom maslinarskom kraju, u prekrasnom opuštajućem i inspirativnom krajoliku malog sela Mužolini Donji, smješten je San Canzian, mali, luksuzni i šarmantni boutique hotel s 24 smještajnih jedinica. Svaki detalj pomno je biran od tima stručnjaka, kako bi doživljaj boravka naših gostiju bio ispunjen s puno zadovoljstva i poticao ih na slučajne osmjehe na licu i tako probudio sva osjetila za potpuni hedonizam. San Canzian je hotel u 100% hrvatskom vlasništvu, uspješnih poslovnih ljudi, zaljubljenika u Istru, koji ovom kraju žele doprinijeti razvojem turističke ponude s kojom ćemo se zajednički ponositi. Naša vizija djelovanja je postavljena na visoki nivo uslužnosti s kojim želimo razmaziti naše goste. Orijentirani smo prema izvrsnosti usluge i brige za goste ali i sve naše buduće kolege, zaposlenike, s kojima želimo zajednički ostvariti poslovni uspjeh uz osobno zadovoljstvo ostvarenim. Ukoliko se prepoznajete u našoj viziji djelovanja, pozivamo Vas priključite se našem timu da zajedno razvijamo potencijale i stvaramo nove vrijednosti. Nadopunjavamo dobro postavljen tim koji je pronašao svoj smjer i prostor za razvoj u našem objektu orijentiranom na vrhunskoj usluzi i finalnom proizvodu za sve naše goste koji su to prepoznali i dali nam povjerenje. Bez obzira na probleme današnjice pandemija COVID-19, svi zaposlenici su zadržani kao core F&B tima tokom cijele godine.
Svi zaposlenici pri početku imaju obuku i mogućnost daljnje edukacije ovisno o pokazanom interesu pojedinca.
Razgovori s kandidatima će se održavati u prvom mjesecu na lokaciji San Canzian ili drugačije po dogovoru.
Prijave sa životopisom ili otvorenu molbu pošaljite na > bruno.saric@san-canzian.hr u naslov prijave navedite poziciju za koju se prijavljujete