Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.04.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Senior Frontend Developer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zadar, rad od kuće
Rok prijave:
07.04.2019.
Plaća:
od 1 593 € do 1 858 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Rentlio je SaaS proizvod koji će u četvrtom mjesecu napuniti 5 godina. Vjerujemo da u dugom roku pobjeđuju oni koji uspiju duže ostati na nogama, a ne oni koji u maniri nabrijanih startup vjeverica besciljno sprintaju pa ostanu bez zraka nakon parsto metara.

Dugoročna održivost i skalabilnost proizvoda naš fokus su od prvog dana. Kakva nam je bila 2018-ta pogledaj ovdje: 2018.rentl.io. Od svih brojki koje se spominju u ovom reviewu najponosniji sam na NPS-ove. To je dokaz da ovo sve ima smisla!

Na ITB sajmu u Berlinu početkom sljedećeg mjeseca objavit će se jedna jako bitna i velika stvar u travel-tech industriji koja će direktno utjecati na globalnu prisutnost Rentlija. I to je jedan od glavnih razloga zašto žurno trebamo pojačati naš development tim.

Tražimo više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se našem timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču.
Posebne pogodnosti:
- neto plaća od 12.000 do 14.000 kn neto (bruto II od 22.000 do 26.000 kn)
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:
Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
- Senior-level ne definiramo temeljem godina iskustva već stavom i pristupom
- samostalnost u rješavanju zadataka
- proaktivan pristup učenju

Prijaviti se možete putem linka za Brzu prijavu.

Ako prije odluke o prijavi želiš doznati više detalja o našem dev procesu ili ih samo pitati zašto vjeruju u Rentlio pingaj Ivana Padavića i/ili Lovru Predovana. Ivan je naš CTO i u Rentliju je od dana prvog. Lovro je s nama četiri godine i u međuvremenu je postao stup našeg razvoja. Uz Ivana i Lovru dev tim čine još Pani i Ante rentl.io/o-nama.

Ako te pak zanima vizija firme i način na koji smo došli do tu gdje smo danas možeš poslušati moje gostovanje u podcastu Surove strasti gdje sam nedavno o tome jako puno pričao: surovestrasti.com/e080-marko-misulic-fokusirani-biznismen-rentlio

Prijavite se putem linka u nastavku: rentlio.typeform.com/to/gM78aM
Poznavanje rada na računalu:
napredno