Ovaj oglas je istekao 25.02.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Šef Recepcije, Servisa i Concierge (m/ž)
O poslu
Onda ste na pravome mjestu! Boutique Hotel Marco Polo Gradac slaže ekipu za novi objekat u Dubrovniku. Traži šeficu/šefa recepcije i servisa doručka (desna ruka direktora ). Boutique Hotel Marco Polo jedan od najpopularnijih Small&Family hotela Hrvatske koji se nalazi na samoj plaži u Gradcu srcu Makarske Rivijere, sada svoj koncept dobre usluge i gastronomije replicira u biseru Jadrana - Dubrovnik.
• Rad i život u jednom od najljepših gradova Hrvatske.
• No Stress – Luksuzni objekat sa max 15 gosti
• Plaća 12+1 mjesec, Iznad prosječna plaća
• Smještaj osiguran i 1 obrok u objektu. (ako imate smještaj u samom gradu, tada ide dodatak na plaću).
• Rad u vrlo atraktivnom i novom objektu – rad u mladom kreativnom timu – ugodno radno okruženje
• Jedan dan tjedno – slobodno, Radno vrijeme: 8-9 satno vrijeme - u sezoni
• Mogućnost rada za bonus i proviziju od prodaje, bakšić
• Radite i učite uz naše iskusno osoblje. Usavršite svoje znanje u operativnom recepcijskom sustavu i naučite vještine dobre prodaje/marketinga hotelskih kapaciteta.
• Uz osnove recepcijskog poslovanja, imati ćete priliku sudjelovati u radu s malim, kreativnim prodajnim ili marketinškim projektima, te mogućnost da budete vodić na našim izletima
• Mogućnost da naučite više o hotelskom poslovanju, što može biti vrlo vrijedno iskustvo za one koji tek počinju graditi karijeru ili studenti turizma, hotelskog managmenta. Osobno i profesionalno usavršavanje....
O zaposleniku
• Zbog rada u malom i vrlo ekluzivnom objektu osobe na pozicijama recepcije moraju njegovati visoki standard i profesionalnost ali osjećaj individualnog concierge pristupa prema svakom gostu.
• Težnja vrhunskom radu i visokim standardima kvalitete usluge, uživate u radu s ljudima. Naš moto "Uvijek na usluzi" prožimat će se kroz vaše postupke u radu s gostima i vašim kolegama.
• Dobro poznavanje rada na računalu MS Office, uglavnom Excel, Outlook i Word – rad na nekom hotelskom sustavu je plus
• S obzirom na to da ova pozicija pokriva i nadzor i privremeni rad na exluzivnom doručku, pozicija iziskuje znanje u gastronomiji i ugostiteljstvu - što uključuje osjećaj za fino i kreativno u smislu dekoracija i održavanja visoko postavljenih standarda te preciznost i urednost.
• U sastavu Objekta će se nalaziti exluzivni vinski podrum pa znanje o vinima je dodatni plus.
• Znanje tečnog engleskog jezika. Prednost ako imate znanje još jednog svijetskog jezika, ukoliko imate poznavanje drugog jezika to je još jedan plus.
• Fleksibilnost, preciznost, prodajne vještine i reprezentativnost. Važno je da pokažete smirenost u svim situacijama i sposobnost da se nosite s najlakšim i najzahtjevnijim gostima, da prihvaćate konstruktivnu kritiku i da ste spremni učiti.
• Imati osjećaj za organizacijsko radno okruženje i izuzetne komunikacijske vještine. Da volite raditi u timovima i ne bojite se uskočiti kada vaše kolege na recepciji ili u drugim dijelovima hotela trebaju pomoć.
• Pošteni ste i poštivate zadane smjernice/politiku hotelskog rukovođenja.
• Prednost je ako imate vozačku dozvolu.
• Dobro znanje o Hrvatskoj i Dubrovačkom kraju (potrebno za informiranje gostiju o znamenitostima i ponudi same destinacije)
• Ako imate iskustva u radu hotela ili međunarodnog iskustva, to može biti plus.
OSTALO:
• Za ovaj posao nije nužno neko veliko radno iskustvo nego ambicija i spremnost naučiti sve u i o radu malog i exluzivnog B&Ba, izuzetne komunikacijeske vještine, „common sense“ razmišljanje, flexibilnost
• Ukoliko imate pitanja s vezi detaljne usluge oko hotelskih gostiju, odgovor možete dobiti od vlasnika hotela; Stjepan (Stipe) Milišić. Pošaljite svoje pitanje i CV (poželjno sa fotografijom) na e-mail: [email protected]