Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Šef kuhinje (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Malinska
Rok prijave:
31.01.2018.
Plaća:
od 1 593 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
• postavljanje i organiziranje radnih procesa i procedura cjelokupnog kuhinjskog poslovanja
• nadzor i kontrola radnih procesa s ciljem unapređenja usluge i zadovoljstva gosta
• briga oko pravovremene nabave potrebnih namirnica te svakodnevno vođenje utrošaka
• praćenje radnog učinka zaposlenika i pružanje redovite povratne informacije direktoru hotela
• organizacija i provođenje svih mjera i postupaka u odjelu kuhinje obzirom na zakonsku regulativu (sanitarna
ispravnost, HACCP)
• detaljno poznavanje jelovnika i pripreme jela, nadzor i koordinacija skladištenja, čuvanja i obrade namirnica
• priprema i prezentacija hrane prema normativima, standardima struke i ugostiteljskog objekta
• kontinuirano analiziranje i praćenje troškova
Posebne pogodnosti:
Nudimo osiguran smještaj, dva topla obroka, poticajnu atmosferu i mogućnost stalnog zapošljavanja ili stalnog sezonca.
Početak rada 01.03.18.

kontakt e-mail: [email protected]
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
• minimalno 3-5 godina radnog iskustva rada na radnom mjestu šefa kuhinje u hotelima 4/5 zvjezdica
• minimalno 3-5 godina radnog iskustva kroz motiviranje, treniranje i usavršavanje kadrova u hotelima više ili visoke kategorije
• SSS / VŠS hotelsko turističkog smjera
• brzina i okretnost, dobre organizacijske i komunikacijske vještine, fleksibilnost, i pouzdanost
• prednost, poznavanje engleskog i njemačkog jezika
• poznavanje rada na hotelskom sustavu Diventa prednost
• rad na računalu te poznavanje i korištenje MS Office paketa (Outlook, Word, Excel)
• timski igrač spreman na fleksibilno radno vrijeme
• A la carte I buffet hrana
• izvrsno poznavanje novih trendova u kulinarstvu te različitih vrsta kuhinje
• vođenje evidencije o radnim satima djelatnika kuhinje
• izražene menadžerske vještine (analitičko razmišljanje, fokus na rezultat, samostalnost u poslovnom prosuđivanju)
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
tri godine