Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.12.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Šef kuhinje (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Vrboska, otok Hvar
Rok prijave:
12.12.2017.

SENSES Resort je smješten u neposrednoj blizini romantičnog mjesta Vrboske na otoku Hvaru – najsunčanijem hrvatskom otoku koji je već nekoliko puta proglašen jednim od najljepših otoka na svijetu. Prekrasne plaže, uključujući šljunčanu plažu Soline te mnogobrojne uvale od kojih svaka krije idealnu kombinaciju sitnog šljunka i kamenih ploča, smještene su u neposrednoj blizini SENSES Resorta.

Danas je SENSES Resort sinonim autentičnog stila u harmoniji s prirodnom ljepotom koja ga okružuje. Nakon opsežne obnove, turističko naselje otvara sezonu 2016. u potpuno novom, sofisticiranom, opuštajućem izdanju. Novi moderni interijer osvaja ležernošću, intimnošću, udobnošću i sigurnošću. Moderne sobe i apartmani raspolažu svim potrebnim elementima za ugodan boravak, a naši gosti mogu uživati u predivnom pogledu s terasa i balkona. Sistem inteligentne sobe pruža sigurnost i udobnost. Resort raspolaže bazenom s tuševima i svlačionicama, fitness sobom, teretanom, teniskim, košarkaškim i odbojkaškim terenima te Spa oazom.

Šef kuhinje (m/ž)

Mjesto rada: Vrboska, otok Hvar (osiguran smještaj)

Ugovor: na određeno

Opis posla:

  • operativno vođenje Odjela
  • uvodi u posao osoblje unutar Odjela
  • priprema, prigotavlja, servira, dekorira i izdaje jela te kontrolira njihovu kvalitetu
  • osigurava atraktivnu prezentaciju jela
  • kvantitativno i kvalitativno preuzima i zadužuje se za naručene namirnice
  • preuzima namirnice, sirovine i materijal od dobavljača i sa skladišta
  • vodi evidenciju o utrošenom materijalu
  • brine o pravilnom korištenju i čuvanju namirnica te kontrolira isteke trajanja robe
  • vodi brigu o čistoći i higijeni u kuhinji

Uvjeti:

  • završena ugostiteljska škola - smjer "kuhar"
  • dodatno obrazovanje, tečajevi i radovi iz struke su prednost
  • najmanje jedna godina iskustva na poslovima kuhara u hotelima standarda 4*
  • spremnost na timski rad
  • poznavanje HACCP sustava kvalitete
  • prezentacijske i dekoracijske vještine, samostalnost i proaktivnost
  • visoki standardi higijene
  • organizacijske sposobnosti
  • dobro poznavanje rada na računalu
  • odgovorna, savjesna i organizirana osoba

Pozivamo sve zainteresirane osobe da nam dostave svoju zamolbu i životopis najkasnije do 12.12.2017. putem Brze prijave.