Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Samostalni konobar/konobarica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
VIS, D.D.ZA HOTELIJERSTVO, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
Kategorija:
Mjesto rada:
Vis
Rok prijave:
24.02.2023.

O poslu

Mjesto rada:
VIS, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
6
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
VIS, D.D.ZA HOTELIJERSTVO, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
Kontakt:
najava na telefon: 021 711138
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Opis poslova: - neposredno surađuje s šefom sale, te po njegovim uputama obavlja poslove iz svojeg djelokruga rada, kojemu je odgovoran za izvršenje svojih poslova kvalitetno i u utvrđenim rokovima, - proučava jelovnik, meni i vinsku kartu, te mora poznavati sve vrste jela i pića koja su ubilježena u jelovniku, meniju i vinskoj karti radi pravilnog tumačenja gostima hotela, - dužan je poznavati domaće i strane kuhinje, te sve vrste domaćih i stranih pića (alkoholna pića, aperitive, digestiv, coctail pića, žestoka pića), - mora poznavati navike i nacionalne običaje gostiju u pogledu konzumiranja jela i pića, - mora poznavati redoslijed i način serviranja i posluživanja jela i pića, - dočekuje i smješta goste na svom području rada, - gostima pruža jelovnike, menije i vinske karte, - prima narudžbe od gostiju za jelo i piće, - predaje narudžbu blagajni radi postavljanja računa, - poručuje narudžbu hrane i pića u blagajni i točionici pića, - preuzima narudžbu hrane i pića iz kuhinje i točionice pića, - neposredno poslužuje goste prema standardima hotela, - brine se o svrsishodnoj i pravilnoj upotrebi tehničkih pomagala u serviranju jela i pića, - ispostavlja gostima račun, odgovara za naplatu istog, - dnevno polaže gotovinu i ostale instrumente plaćanja prema izvješću o prometu, - odgovara za red i čistoću u svom području restorana, te za besprijekornu čistoću stolova, stolica i stolnog inventara, - servira specijalna jela u prisustvu gostiju, - gostima obavlja tranširanje jela: siječe meso, priprema divljač i druga jela u posebnim prigodama, - osobno se angažira u organiziranju rada i radu na svečanim ručkovima, večerama, coctail party-jima, hladnim buffetima i sl., - dužan je brinuti se o svom stručnom uzdizanju koristeći upute i stručne savjete pretpostavljenih i voditelja, te prateći razvoj tehnike rada svojstvene struci viših ugostiteljsko-konobarskih poziva, - u toku radnog vremena obvezan je pomagati ostalim radnicima restorana i to prema danim uputstvima od strane voditelja, - na radnom mjestu je dužan nositi propisanu radnu odjeću i voditi računa o osobnoj higijeni i urednosti uz obveznu ljubaznost i pristojnost prema gostima hotela, - materijalno je odgovoran za imovinu kojom rukuje, te za eventualne štete koje prouzrokuje nesavjesnim radom, - obavlja i ostale poslove po uputama šefa sale
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
129776029
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.