Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 28.11.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Sales Manager super HoReCa (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
28.11.2017.

Obala Grupa d.o.o., među vodećim regionalnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom i distribucijom renomiranih brendova: Orangina, Limona, Spezi, Gin Sul, Copperhead, Franklin & Sons, Rockstar, Faxe... tražimo visokomotivirane, iskusne i odgovorne osobe za radno mjesto:

SALES MANAGER SUPER HoReCa (m/ž)

Sales manager SUPER HoReCa je osoba koja je odgovorna povećati tržišni udio branda/brandova i ostvariti mjesečni, kvartalni, godišnji plan prodaje i profitabilnosti. Odgovorni ste definirati i implementirati komercijalnu strategiju, komunikacijsku strategiju i pozicioniranje branda/brandova. Odgovorni ste za svakodnevne prodajne i marketinške aktivnosti s fokusom na dostupnos artikala, POS pozicioniranje, implementacija promocija/evenata, komunikaciju, brand awareness, preferencije i lojalnost kupaca, klijenata i krajnih potrošača. Prvenstveno ste orijentirani na ostvarenje godišnjeg plana, no u svakom trenutku Vam je jasna srednjoročna taktika i dugoročna strategija tvrtke. Aktivno sudjelujete u razvoju taktičkog i strateškog plana, zajedno s ostalim članovima tima.

Uvjeti:

  • minimalno 3-4 godina iskustva na pozicijama u prodaji i/ili marketingu, u FMCG tvrtci;
  • izvrsno znanje MS Office programa;
  • izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu,
  • vozačka dozvola B kategorije.
  • dobro poznavanje ključnih kupaca HORECA kanala Hrvatske, te vrlo dobro poznavanje FMCG kanala prodaje i trade marketinga.

Očekujemo da ste inovativni u pristupu brandovima ali znate analizirati i računati profitabilnost projekata, pratiti rezultate prodaje, voditi projekte i koordinirati procese, da imate razvijenu mrežu kontakata, te da razumijete potrebe i očekivanja kupaca.

Idealan kandidat visoku usmjerenost na rezultat, izražene organizacijske sposobnosti, vještine pregovaranja i analitičke sposobnosti.

Nudimo Vam mogućnost napredovanja; slobodu izlaganja ideja u poticajnom i neformalnom okruženju; rad sa stručnim i dinamičnim timom; rad sa internacionalnim brandovima.

Ukoliko vidite svoju budućnost u Obala Grupi d.o.o. i zadovoljavate navedene uvjete, Vašu ponudu i životopis pošaljite najkasnije do 28.11.2017. godine putem linka za Brzu prijavu.

Vaša
Obala Grupa
www.obalagrupa.com

Prijave kandidata koji ne udovoljavaju minimalnim uvjetima neće biti uzete u obzir. Ukoliko niste kontaktirani unutar perioda od 2 – 3 tjedna, na žalost niste ušli u uži izbor kandidata, te vam se ovim putem zahvaljujemo na pokazanom interesu za radom u Obala Grupi.