Naš klijent je proizvodna kompanija s jakim regionalnim utjecajem usmjerena na ekspanziju na strana tržišta. Svoj tim žele ojačati osobom koja će biti na poziciji:


Referent u računovodstvu (m/f)Od kandidata se očekuje SSS te minimalno godinu dana radnog iskustva na računovodstvenim poslovima uz barem osnovno poznavanje procedure pripreme porezne prijave. Iskustvo rada u proizvodnoj tvrtci predstavljat će prednost.

Od Vas se očekuje izrada poreznih obrazaca; PDV, PDV-S, PPO, kao i zbirne prijave i statistički izvještaji poput OPZ STAT-a. Obračun proizvodnje bit će također sastavni dio Vaših radnih zadataka.
Vaša funkcija doprinijet će postojećem odjelu računovodstva, gdje ćete kao podrška biti u mogućnosti dalje razvijati svoje vještine i znanja.

Idealan kandidat je sistematična, analitična i prilagodljiva osoba, izrazito motivirana za stjecanje novih znanja, koja je usmjerena na rješavanje problema i postizanje zadanih ciljeva.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem pošalju savjetniku za ljudske resurse:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare