Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 06.04.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Referent/referentica prodaje i skladišnog poslovanja  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
KATARINA ZRINSKI D.O.O.ZA NAKLADNIČKU DJELATNOST, TRGOVINU I USLUGE
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
06.04.2023.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno napredno poznavanje informatike excel
word
internet
upotreba računalnih programa
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
KATARINA ZRINSKI D.O.O.ZA NAKLADNIČKU DJELATNOST, TRGOVINU I USLUGE
Kontakt:
pisana zamolba: Moslavačka 9, 42000 Varaždin
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Opis poslova: - veleprodajni poslovi u skladištu knjiga: obrada narudžbi, izrada ponuda, računa, savjetovanje kupaca, ostala poslovna komunikacija - POSLOVI U SKLADIŠTU: zaprimanje i pravilno uskladištenje knjiga, izdavanje knjiga sa skladišta i pakiranje paketa prema obrađenim narudžbama i njihov ukrcaj u vozilo što uključuje ručno prenošenje tereta do 40 kg i povremeno korištenje ručnog viličara, obrada skladišne dokumentacije i unos otpremnih dokumenata u aplikacije dostavnih službi, po potrebi izrada primki/kalkulacija - pomoć suradnicima: kod nas svi sudjeluju i dijele svoje znanje sa suradnicima.


Uvjeti: - neophodne osobine: dobra organiziranost i pamćenje, fizička predispozicija za manipulaciju robom, spretnost i okretnost
- prednosti: dobro znanje hrvatskog jezika u govoru i pismu, komunikativnost i samoinicijativnost, vedar i pozitivan pristup poslu i izazovima - vozačka dozvola B kategorije (nije presudno) - napredna znanja i aktivno korištenje: MS Office-a, bilo kojeg poslovno-komercijalnog programa za izradu prodajnih i skladišnih dokumenata, aplikacija za otpremu pošiljaka - završeni smjer obrazovanja nije važan - prednost osobama s praktičnim znanjem iz prodajnog, komercijalnog i robnog poslovanja koja omogućuju jednostavnu prilagodbu različitim tipovima radnih zadataka.

Ponude za posao isključivo u pisanom obliku. Molimo priložiti: a) životopis (Europass CV), b) presliku dokaza o radnom iskustvu (zapis iz e-građani ili evidencije HZMO-a), c) presliku dokaza o stručnoj spremi. Prijave bez priloženog životopisa i dokaza o radnom iskustvu neće biti uzete u obzir. Ako u roku od 15 dana po isteku oglasa ne primite odgovor vaša zamolba/ponuda za posao nije uzeta u obzir. Povratnu informaciju o ishodu natječaja dobit će samo kandidati koji će biti pozvani na selekcijski razgovor. Prijavom na natječaj dajete svoju slobodnu i izričitu privolu za prikupljanje i daljnju obradu osobnih podataka sadržanih u prijavi i dokumentima koji čine prilog vaše prijave. Poslodavac može provesti testiranje informatičkih znanja. Mogućnost stalnog zaposlenja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131215585
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.