Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.10.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Referent računovodstva, financija i administracije (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
02.10.2017.

Tvrtka SUTON d.o.o. – grafička industrija sa sjedištem u Širokom Brijegu (BiH) je vodeća grafička kuća na tržištu BiH i ove godine obilježava 26-u godinu uspješnog rada i postojanja. Već dugi niz godina aktivno smo nazočni na tržištu Hrvatske, Crne Gore, ali i na drugim izvoznim tržištima.

Od 01.01.2016. godine postali smo većinski vlasnici tiskare Slobodna Dalmacija Print, a od 01.01.2017. godine smo postali i 100 % vlasnici digitalne tiskare Dvornik iz Splita.

Kako u narednom periodu imamo ambiciozne planove razvoja i širenja ove naše dvije tiskare, ponajprije na tržištu Dalmacije, zatim ostalih dijelova RH, a kasnije i ostalih tržišta EU, tražimo kandidate za sljedeće radno mjesto:

Referent računovodstva, financija i administracije (m/ž) - 1 izvršitelj
Mjesto rada: Split



Uvjeti:
  • VŠS ili SSS ekonomskog smjera
  • 3 godine radnog iskustva na poslovima računovodstva i financija
  • Aktivno služenje računalom i poznavanje računovodstvenih programa
  • Položen ispit za samostalnog računovođu


Natječaj je otvoren do 02.10.2017. godine. Nepotpune i prijave koje ne ispunjavaju tražene uvjete se neće razmatrati. Molimo da svoj kratki životopis pošaljete na e-mail adresu: [email protected] te da navedete konkretno radno mjesto za koje se prijavljujete.

Svim odabranim kandidatima jamčimo rad u sređenoj i organiziranoj tvrtci sa urednim primanjima, te mogućnošću zarade sukladno ostvarenim osobnim rezultatima, kao i rezultatima čitavog tima.