Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 27.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Recepcioner/ka  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
UGOSTITELJSKO - TURISTIČKI OBRT "MARCO POLO" , VL. STJEPAN MILIŠIĆ, GRADAC, OBALA 15
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradac
Rok prijave:
27.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
GRADAC, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
švedski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
word
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Samački smještaj
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
UGOSTITELJSKO - TURISTIČKI OBRT "MARCO POLO" , VL. STJEPAN MILIŠIĆ, GRADAC, OBALA 15
Kontakt:
osobni dolazak: OBALA 15, 21330 GRADAC
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Opis poslova: - sve vrste recepcijskog poslovanja: Check-in check-out, informacije gostima, prodaja soba, odgovor na mail i telefon. - poseban naglasak na primanje skandinavskih gostiju, kao i kontinuirani kontakt s njima i informiranje o svemu što ovisi o njihovom odmoru. - briga da svi odjeli budu pravovremeno obaviješteni o dolasku gostiju, o promjenama dolaska, o broju i vrsti usluge i sl. -održavanje stalne komunikacije s odjelom domaćinstva radi pospremanja, dekoracije i održavanja soba -obavljanje kontrole preuzimanja, dostave i predaje poruka, preuzimanja i čuvanja prtljage, ključeva -informiranje direktora objekta i šefa recepcije o svim događajima na recepciji hotela -vođenje i kontrola rezervacija na dane kada ne radi odjel rezervacija -odgovaranje na žalbe gostiju i davanje obrazloženja, upoznavanje o istom šefa recepcije i direktora objekta -upravljanje novcem, blagajničko poslovanje, fakturiranje, pružanje ostalih usluga gostima ali backoffica kao što je priprema, administracija i osnove knjigovodstva i prodaje -kontrola otvaranja računa, praćenje svih dnevnih knjiženja ispostavljanja faktura, odlaganja računa, čuvanje materijalno-financijske dokumentacije, praćenje dnevnog slanja izvješća nadležnim tijelima -važno je da pokažete smirenost u svim situacijama i sposobnost da se nosite s najlakšim i najzahtjevnijim gostima. -težnja vrhunskom radu i visokim standardima kvalitete usluge, uživate u radu s ljudima. Naš moto "Uvijek na usluzi" prožimat će se kroz vaše postupke radu s gostima i vašim kolega -imati osjećaj za organizacijsko radno okruženje i komunikacijske vještine. Da volite raditi u timovima i ne bojite se uskočiti kada vaše kolege na recepciji ili u drugim dijelovima hotela trebaju pomoć -dobro znanje o Hrvatskoj i lokanog kraja (potrebno za informiranje gostiju o znamenitostima i ponudi same destinacije) kroz prvu sezonu biti spreman povremeno raditi 10-20% u drugim odjelima hotela radi boljeg razumijevanja i učenja cijelog hotelskog poslovanje.
Uvjeti: - završena SSS/VŠS/VSS hotelijersko-turističkog smjera ili iskustvo u turizmu barem 3-4 godine - aktivno služenje engleskim jezikom u razumijevanju, govoru i pismu - višegodišnje iskustvo rada u odjelu recepcije na istim ili sličnim poslovima - napredno služenje računalom - ljubaznost i gostoljubivost, pedantnost, urednost - spremnost na učenje i usavršavanje - spremnost na smjenski rad - spremnost na suradnju i rad u timu - visoka razina odgovornosti i točnosti u obavljanju radnih zadataka - velika prednost znanje švedskog / ili norveškog jezika, ukoliko imate poznavanje dr jezika njemačkog ili talijanskog, to je plus - fleksibilnost, preciznost, prodajne vještine, otpornost na stres i reprezentativnost. - poštivate zadane smjernice/politiku hotelskog rukovođenja.
Poslodavac nudi: - rad u vrlo atraktivnom hotelu – ugodno radno okruženje - plaća 6+6 mjeseci „stalni sezonac“ ili prijavljenost 9 mjeseci - jedan dan tjedno slobodno, radno vrijeme: 8-9 satno vrijeme - u sezoni - konkurentnu plaću u turizmu - dodatne stimulacije – mjesečne nagrade - osigurani obroci - ulaganje u razvoj zaposlenika i mogućnost napredovanja unutar odjela i kompanije - rad u stabilnoj i uspješnoj kompaniji te profesionalnoj i pozitivnoj atmosferi
Više info o hotelu na www.hotel-marcopolo.com Prijave i pitanja na e-mail: [email protected]
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
130793487
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.