Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.04.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radno mjesto položaj i. vrste – voditelj/ica ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj/ica službe nabave  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
07.04.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet
Kontakt:
pisana zamolba: Prilaz baruna Filipovića 28a, 10000 Zagreb
Ostale informacije:
3. Natječaj za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaj I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj službe nabave, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.
Uvjeti: - završen sveučilišni odnosno stručni diplomski studij ekonomije ili prava (VSS odgovarajuće struke) - 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima - položen stručni ispit iz javne nabave (certifikat) - znanje rada na osobnom računalu - znanje engleskog jezika. Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola. Osim navedenih uvjeta pristupnici moraju ispunjavati i opće i zakonom propisane uvjete. U prijavi na javni natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona i adresu elektroničke pošte), redni broj i naziv radnog mjesta na koji se pristupnik/ca prijavljuje. Prijava mora biti vlastoručno potpisana.
Uz prijavu pristupnici/ce natječaja trebaju priložiti: •životopis i motivacijsko pismo, •dokaz o stečenoj stručnoj spremi (presliku diplome), •presliku radne knjižice uz presliku ugovora o radu ili potvrdu poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima odnosno elektronički zapis i/ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, •dokaz o hrvatskom državljanstvu (presliku osobne iskaznice ili domovnice), •uvjerenje nadležnog suda, ne starije od 6 mjeseci da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, •dokaz o znanju rada na osobnom računalu, •dokaz o poznavanju stranog jezika. Pristupnici koji kod prijema u radni odnos ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužni su pozvati se na to pravo u prijavi na natječaj te priložiti dokaze o tom statusu pri čemu ostvaruju prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima. Poveznica za stranicu Ministarstva branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/2017, 98/2019, 84/2021) je https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. S pristupnicima prijavljenim na javni natječaj koji ispunjavaju uvjete iz natječaja provest će intervju radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se primaju. Ako pristupnik ne pristupi intervjuu, smatra se da je isti povukao prijavu za javni natječaj. Vrijeme i mjesto održavanja intervjua biti će objavljeno na web stranici http://www.ttf.unizg.hr najmanje dva dana prije njegovog održavanja. Nepotpune i nepravovremene prijave na natječaj neće se razmatrati. Prijave s dokazima i potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta natječaja, podnose se u dva primjerka. Pristupnici/e na natječaj obavezni su dostaviti natječajnu dokumentaciju u roku od 8 dana od dana objave natječaja. Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se na adresu: Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Urudžbeni zapisnik, Prilaz baruna Filipovića 28 a, 10000 Zagreb, s naznakom „Za natječaj“. Na omotnici je potrebno navesti naziv radnog mjesta za koju se pristupnik/ca prijavljuje odnosno br 3.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131885774
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.