Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 28.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radno mjesto i vrste- stručni/a suradnik/ca - administrativni/a voditelj/ica / projektni/a manadžer/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
28.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet
Kontakt:
pisana zamolba: Medicinski fakultet, Šalata 3, 10000 Zagreb
Ostale informacije:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU MEDICINSKI FAKULTET raspisuje
NATJEČAJ za obavljanje poslova 1.Radnog mjesta I vrste– stručnog suradnika- administrativnog voditelja/ projektnog menadžera za rad u Znanstvenom centru izvrsnosti za reproduktivnu i regenerativnu medicinu (CERRM), istraživačka jedinica Regenerativna medicina, na određeno vrijeme (zamjena za porodiljni, do 01.12.2023. godine), s punim radnim vremenom.
Uvjeti natječaja: •završen preddiplomski/ diplomski studij iz područja biomedicine i srodno ili ekonomskog usmjerenja, •organizacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka, predanost poslu, pedantnost i temeljitost u radu, •fleksibilnost i entuzijazam, •sklonost timskom radu, •znanje engleskog jezika u govoru i pismu, •računalna pismenost na naprednom nivou, Prednost: - iskustvo rada u praćenju projekata financiranih iz strukturnih fondova EU.
Uz pisanu prijavu na natječaj treba priložiti: •životopis, •preslika domovnice ili izvadak iz aplikacije e-građani, •preslika odgovarajuće isprave iz koje je vidljiv prosjek ocjena na studiju, •dokaze o završenim tečajevima i osposobljavanjima ukoliko ih posjedujete (strani jezici, digitalne vještine, dodatne mikrokvalifikacije i sl.).
Pristupnik koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj dostaviti dokumentaciju prema zakonu koji uređuje prava hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, odnosno pozvati se na to pravo prema drugim propisima i ima prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima. Nepravovremene, nepotpune i nepotpisane ponude, odnosno ponude bez preslika te bez traženih dokumenata neće se uzimati u obzir. Na natječaj se mogu prijaviti osobe obaju spolova. Preslike traženih dokumenata ostaju u arhivi Medicinskog fakulteta te se ne vraćaju pristupnicima. Prijave s dokumentacijom predaju se isključivo preporučenom poštom, u roku 15 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, Šalata 3, s naznakom: »Za natječaj – ne otvaraj«(potrebno je upisati redni broj i naziv radnog mjesta za koje se podnosi prijava). Odluka o izboru bit će objavljena na mrežnoj stranici Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131275402
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.