Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.11.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima („Aluflexpack Grupa“) čini grupu proizvodnih tvrtki sa modernom proizvodnjom i priznatim standardima kvalitete integriranu u austrijsku Montana Tech Components Grupu. Njezina glavna poslovna djelatnost je proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Više od 85% svog prometa ostvarujemo na međunarodnom tržištu i planiramo daljnji rast. Dobavljači i kupci Aluflexpack Grupe su vodeće tvrtke u svom području poslovanja, više o nama: www.afp.hr

Tražimo stručnjake orijentirane na rezultate, kontinuirano poboljšanje svih vidova poslovanja te uvođenje pozitivnih promjena; kolege koji rado rade u interdisciplinarnim timovima i na po svemu izazovnim poslovima, kolege koji vjeruju u svoja znanja, kolege u koje će se svi moći pouzdati.

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okružju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, imate kvalitetno radno iskustvo te potrebna znanja, pazite na detalje i dobro ste organizirani, predstavite nam se kroz Vaš životopis i motivacijsko pismo kao budući

Radnik u praoni / Odjel pripreme laka i praona (m/ž)
Drniš - više izvršitelja

Opis posla:

 • Obavlja pranje raster valjaka;
 • Obavlja pranje svog posuđa lakirnih jedinica;
 • Obavlja vizualni pregled tiskovnih formi i prijavljuje moguća oštećenja kod preuzimanja nabavljenih valjaka;
 • Aktivno sudjeluje u pripremi stroja za tisak/kaširanje/lakiranje;
 • Radi na stroju na pranje pomoćnih sredstava i dijelova stroja zaprljanih tiskovnom bojom;
 • Vrši demontažu/montažu tiskovnih /kaširnih cilindara za potrebe s strojeva tiska/kaširanja;
 • Nadzire rad strojeva i obaviještava održavanje o stvarnim i potencijalnim kvarovima;
 • Vodi brigu o raster valjcima i posuđu lakirnih jedinica, te ih odlaže u za to predviđene prostore, te vrši predaju rastera valjak i posuđa lakirnih jedinica za vanjsko pranje u suradnji sa skladištarima;
 • Odgovoran za održavanje i čistoću strojeva i radnog prostora;

Potrebni uvjeti:

 • SSS, KV (IV/III) poželjno tehnička, grafička, strojarska
 • poželjno radno iskustvo od najmanje 1 godina na sličnim ili istim poslovima (iskustvo u proizvodnoj djelatnosti poželjno)
 • uvjerenje o osposobljenosti za vozača viličara
 • poželjno iskustvo u radu s HACCP i ISO normama vpoznavanje rada u MS Office programima (osobito u Excel, Word i Power Point)
 • vozački dozvolu B kategorije

Ponuda Aluflexpack novi d.o.o.:
Nudimo izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja te profesionalni i osoban razvoj.

Prijava kandidata:
Molimo da cijenjene ponude s motivacijskim pismom i životopisom proslijedite putem linka za prijavu zaključno do 30.11.2016.

Napomena: poziv u daljnji selekcijski postupak uputit ćemo samo kandidatima za koje ocijenimo da odgovaraju svim traženim uvjetima iz natječaja. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje i nove prilike za Aluflexpack novi suradnjom. Sve pristigle prijave pohranit ćemo u našoj internoj bazi podataka, osim ukoliko se ne slažete što molimo da naglasite prilikom prijave na natječaj.


Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare