Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnik / Radnica u proizvodnji

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slavonski Brod
Rok prijave:
12.07.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme, u smjenama
Natječaj vrijedi do: 12.07.2019.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Opis poslova: rukovanje strojem za proizvodnju dodataka za sportsku odjeću; rukovanje jednostavnim automatskim strojem za rezanje spužve, strojem za termičko oblikovanje spužve, ručno orezivanje i sl.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo nije uvjet.

Nakon isteka ugovora o radu na određeno vrijeme postoji mogućnost stalnog zaposlenja.

Za sudjelovanje u natječaju kandidat treba dostaviti životopis s kontakt podacima: identifikacijski podaci (ime, prezime, datum rođenja, državljanstvo); podaci za kontakt (broj telefona, adresa elektronske pošte); informacije o obrazovanju, vještinama, radnom iskustvu (završena škola ili fakultet, završeni treninzi i tečajevi, prethodni poslodavci, službena radna mjesta i opisi posla). Ukoliko u selekcijskom postupku kandidat bude pozvan na razgovor bit će potrebno donijeti dokumentaciju kojom dokazuje navode iz životopisa: osobna iskaznica, ispis staža iz HZMO, svjedodžbe najviše završene škole te eventualno, ako postoje, preporuke prethodnih poslodavaca.

Prijavom na natječaj kandidat daje voditelju obrade dobrovoljan, poseban, informiran i nedvosmislen pristanak da se dostavljeni osobni podaci obrađuju isključivo za potrebe ovog natječaja.

Svrha obrade je selekcijski postupak radi donošenja odluke o zapošljavanju radnika, pravna osnova je zasnivanje ugovora o radu temeljem Zakona o radu, podaci dostavljeni tijekom natječaja čuvaju se do ispunjenja svrhe natječaja -odabira kandidata ili poništenja natječaja.

Ukoliko kandidat želi da osobni podaci i nakon završetka natječaja ostanu u arhivi voditelja obrade kao otvorena zamolba za posao za potrebe nekih budućih natječaja za posao, potrebno je da u životopisu za to izričito daju privolu. Kandidat ima pravo tražiti od voditelja obrade ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koja se odnosi na ispitanika, te druga prava vezano za dostavljene osobne podatke u skladu s propisima. Kandidat ima pravo da u bilo kojem trenutku povuče privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Zamolbu i životopis poslati elektroničkom poštom na: [email protected] ili putem Brze prijave.