Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 06.11.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Radnik/radnica u održavanju  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
OPĆINA KULA NORINSKA
Kategorija:
Mjesto rada:
Kula Norinska
Rok prijave:
06.11.2020.

O poslu

Mjesto rada:
KULA NORINSKA, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
25
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; javni radovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
OPĆINA KULA NORINSKA
Kontakt:
najava na telefon: 020 693527
mobitel: 098 9140263
Ostale informacije:
REPUBLIKA HRVATSKA DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA OPĆINA KULA NORINSKA NAČELNIK KLASA: 100-01/20-01/02 URBROJ: 2148/02-20-1 Kula Norinska, 22. listopada 2020. godine Sukladno Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja kojeg je donijela Vlada Republike Hrvatske, kroz mjeru Javnog rada koja se provodi uz financiranje/sufinanciranje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Republike Hrvatske, načelnik Općine Kula Norinska, dana 22. listopada 2020. godine objavljuje JAVNI POZIV za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općine Kula Norinska Pozivaju se zainteresirane nezaposlene osobe s područja Općine Kula Norinska, koje su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje RH da dostave prijave za rad na Javnim radovima, u Programu koji obuhvaća poslove održavanja čistoće na području Općine Kula Norinska, čišćenje raslinja i uklanjanje otpada na općinskim ulicama, uređenje sportskih i dječjih igrališta na području Općine Kula Norinska… Za navedeni program traži se ukupno 25 (dvadesetpet) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Sredstva za financiranje Javnih radova osigurava Hrvatski zavod za zapošljavanje. Prijaviti se mogu nezaposlene osobe koje ispunjavaju uvjete iz mjere Javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (sve informacije o uvjetima i ciljanim skupinama nalaze se na službenoj stranici HZZ-a): osobe bez obzira na duljinu prijave u evidenciju: hrvatski branitelji, djeca i supružnici poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, žrtve seksualnog nasilja u ratu, roditelji s 4 i više malodobne djece, roditelji djece s teškoćama u razvoju, roditelji djece oboljele od malignih bolesti, roditelji udovci i roditelji djeteta bez upisanog drugog roditelja, osobe uključene u probaciju, osobe bez stečene kvalifikacije, osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, mlade osobe koje su izašle iz sustava skrbi (domovi za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i slično, liječeni ovisnici o drogama, osobe koje su završile sa služenjem zatvorske kazne u posljednjih 6 mjeseci, Romi, beskućnici/e, osobe koje pripadaju etničkoj manjini i potreban joj je razvoj jezičnog profila, profila stručnog usavršavanja ili profila radnog iskustva da bi poboljšale izglede za pristupom stalnom zaposlenju;
osobe starije od 50 prijavljene u evidenciju dulje od 6 mjeseci;
osobe prijavljene u evidenciju nezaposlenih 3 i više godina;
Zainteresirane osobe se trebaju javiti telefonski na broj 020/693-527u vremenu od 8-12 sati, u roku od 14 (četrnaest) dana od dana objave ovog Poziva na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Metkoviću.
Osobe koje su radile na Javnim radovima u vremenu duljem od 12 mjeseci unazad 3 godine ne mogu biti uključene u Javni rad.
Ovaj Poziv objavljuje se na web stranici i oglasnoj ploči Općine Kula Norinska.

Načelnik Nikola Krstičević mag.oec.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
109776593
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.