Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Radnik/ica u elektro-radionici / pogonsko održavanje  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
KNAUF društvo s ograničenom odgovornošću, tvornica gipsa i gipsanih proizvoda
Kategorija:
Mjesto rada:
Uzdolje
Rok prijave:
24.05.2022.

O poslu

Mjesto rada:
UZDOLJE, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
KNAUF društvo s ograničenom odgovornošću, tvornica gipsa i gipsanih proizvoda
Kontakt:
pisana zamolba: Knauf d.o.o. Ul grada Vukovara 21, 10 000 Zagreb,
e-mailom: posao@knauf.hr
Ostale informacije:
Opis posla: Nadziranje elektroinstalacija, strojeva i opreme u pogonu, otklanjanje kvarova u pogonu u smjenama, provjeravanje ispravnosti alata, strojeva i opreme prije puštanja u pogon, aktivna suradnja s ostalim djelatnicima i odjelima, obveza pridržavanja sigurnopsnih propisa, te propisa vezanih uz zaštitu na radu.
Druga znanja i vještine: razumijevanje elektroshema i tehničke dokumentacije je prednost/poželjno, timski rad. Engleski ili njemački u govoru i pismu su prednost ali nije uvjet.
Rad je na određeno vrijeme sa mogućnošću primanja radnika u stalni radni odnos.
Obavezno je priložiti: ispis staža Mirovinsko osiguranje, dokaz o obrazovanju, uvjerenje o nekažnjavanju, zamolbu i životopis Dokumentaciju možete poslati e-mailom ili poštom. (Knauf d.o.o. odjel ljudskih resursa, ul grada Vukovara 21, 10000 Zagreb). Tvrtka Knauf d.o.o. zadržava pravo pozivanja užeg izbora kandidata na razgovor.
Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke koje dostavite u formi životopisa (CV) i koji se nalaze u bazi podataka društva Knauf d.o.o. Uzdolje, Uzdolje polje 91 (u daljem tekstu: Knauf ili Voditelj), obrađivati u svrhe navedene u daljnjem tekstu. Vaši osobni podaci obrađivati će se isključivo u svrhe provođenja natječaja i odabira za radno mjesto kod Voditelja. U slučaju prijenosa osobnih podataka trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama Voditelj će osigurati da se ne ugrozi razina zaštite ispitanika zajamčena Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).Pristup Vašim osobnim podacima imat će zaposlenici i predstavnici Voditelja, samo u mjeri neophodnoj radi ostvarenja svrhe za koju se prikupljaju osobni podaci. Prijenos osobnih podataka vršit će se u organizacije unutar iste grupe poduzetnika - Knauf grupe, i to: Knauf Zemun d.o.o., Knauf doel Skopje, Knauf Radika Debar. Vaši osobni podaci obrađivat će se do završetka natječaja za posao, gdje će nakon toga biti obrisani. U svakom trenutku imate pravo da od Voditelja zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podatka ili ograničavanje obrade i prava na prenosivost podataka, te pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu. Ukoliko želite da Vaše osobne podatke iz prijave za radno mjesto sačuvamo u našoj bazi, kako bismo podatke iskoristili u slučaju buduće potrebe za popunom radnih mjesta, molimo da nam date privolu za čuvanje tih podataka. Takve podatke čuvat ćemo do Vašeg opoziva. Privolu nam možete dati na način da nam prilikom prijave na posao dostavite odgovarajući tekst: Suglasan sam da moji osobni podaci koje sam dostavio u ovoj prijavi za posao ostanu pohranjeni kod društva Knauf d.o.o. radi obrade u svrhu budućeg zaposlenja. Svoju privolu na obradu osobnih podataka možete povući u bilo kojem trenutku. Sva prava možete ostvariti slanjem zahtjeva Voditelju na sljedeću e-mail adresu: dataprotect@knauf.hr
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123285849
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.