Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Radnica za pružanje potpore i podrške starijim osobama – projekt zaželi faza iii.  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
UDRUGA ZA RAZVOJ PROGRAMA CJELOŽIVOTNOG UČENJA
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
04.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
7
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
UDRUGA ZA RAZVOJ PROGRAMA CJELOŽIVOTNOG UČENJA
Kontakt:
mobitel: 091 6102939
e-mailom: udrugarcpu@gmail.com
Ostale informacije:
Na temelju Odluke o financiranju Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, KLASA:983-01/22-01/13, URBROJ:524-07-02-01-01/2-22/15 od 26.srpnja 2022. godine, Odluke o izmjeni prve odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, KLASA: 983-01/22-01/13, URBROJ: 524-07-02-01-01/2-22-18 od 27. srpnja 2022. godine i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, kodni broj:UP.02.1.1.16.0186 za Projekt „ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA - FAZA III“ Udruga za razvoj programa cjeloživotnog učenja objavljuje javni poziv za zapošljavanje radnica na određeno vrijeme u svrhu potpore i podrške starijim i/ili nemoćnim osobama.
NAZIV RADNOG MJESTA: Radnica za pružanje potpore i podrške starijim osobama – Projekt Zaželi faza III. Program uključivanja ranjivih skupina - Zaželi III.
Opis poslova: -obavljanje kućanskih poslova (pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, donošenju ogrjeva, pripremi obroka, pranju i glačanju rublja te drugi kućanski poslovi) -pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština -pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje -pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima Prijaviti se mogu nezaposlene žene prijavljene u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem. Radni odnos je na određeno radno vrijeme. Od 01.10.2022. do 31.03.2023. Uz prijavu je potrebno priložiti: -molbu za posao -životopis (uz obaveznu naznaku kontakt broja) -potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se osoba vodi u evidenciji nezaposlenih osoba s datumom objave natječaja -presliku osobne iskaznice -odgovarajuću dokaznu dokumentaciju iz koje je vidljivo da se radi o pripadnici ranjive skupine (ako je primjenjivo) -potvrda HZMO-a
Prednost pri zapošljavanju imaju: žene od 50 godina i više, osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice te pripadnice ostalih ranjivih skupina. Kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje prava na prednost pri zapošljavanju, uz prijavu je dužan u zamolbi i pozvati se na to pravo i priložiti odgovarajuću dokaznu dokumentaciju kojom se potvrđuje pripadnost gore navedenoj ciljnoj skupini. Prihvatljiva dokazna dokumentacija o pripadnosti ranjivoj skupini je: Za žene od 50 godina i više: -preslika osobne iskaznice; Za osobe s invaliditetom: -nalaz, rješenje ili mišljenje relevantnog tijela vještačenja o vrsti, stupnju ili postotku oštećenja ili potvrde o upisu u Hrvatski registar osoba s invaliditetom; Žrtve trgovanja ljudima: -uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine žrtva trgovanja ljudima; Žrtve obiteljskog nasilja: -uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine žrtva obiteljskog nasilja; Azilantice: -odluka o odobrenju azila koju izdaje MUP; Žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl.: -rješenje/uvjerenje centra za socijalnu skrb o prekidu prava na smještaj kao oblika skrbi izvan vlastite obitelji Liječene ovisnice: -potvrda institucije/udruge/pravne osobe da se liječila od ovisnosti o drogama Povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci: -potvrda o otpuštanju; Pripadnice romske nacionalne manjine: -izjava osobe o pripadnosti nacionalnoj manjini te potvrda nadležne institucije; Beskućnice: -rješenje CZSS-a o smještaju u prihvatilištu/prenoćištu odnosno o korištenju usluge poludnevnog boravka ili Potvrda pružatelja usluge smještaja u prihvatilištu/prenoćištu ili pružatelja usluge poludnevnog boravka da je osoba korisnik usluge ili uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine beskućnik Pripadnice ostalih ranjivih skupina: -potvrda/uvjerenje ili drugi jednakovrijedan dokument nadležnih institucija iz kojeg je vidljivo da se radi o pripadnici ranjive skupine (izjava osobe nije prihvatljiv dokaz).
Prijave koje neće biti kompletne ili će biti podnesene nakon isteka roka za prijavu neće se uzimati u obzir. Rok za žalbu je dva dana od dana objave rezultata natječaja. Rok za dostavu prijava je: 04.10.2022. Sve prijave dostaviti na e-mail: udrugarcpu@gmail.com Ili osobno na adresu: Zavrtnica 17, Zagreb. Zgrada br.1 prvi kat. PON-PET od 08-16h Sve informacije vezane uz ovaj natječaj mogu se dobiti na broj 091/6102939 ili e-mail udrugarcpu@gmail.com
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126903333
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.