Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 29.11.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
OPĆINA PIROVAC
Kategorija:
Mjesto rada:
Pirovac
Rok prijave:
29.11.2022.

O poslu

Mjesto rada:
PIROVAC, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
10
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
OPĆINA PIROVAC
Kontakt:
pisana zamolba: Općina Pirovac, Zagrebačka 23, 22213 Pirovac
Ostale informacije:
Javni natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na radno mjesto radnice za potporu i podršku osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta "Podrška potrebitima na području općine Pirovac II“, kodni broj: U.P. 02.1.1.16.0274 - "Zaželi - program zapošljavanja žena - faza III", Broj poziva U.P.02.1.1.16.

Naziv i sjedište poslodavca: Općina Pirovac, Zagrebačka 23, 22213 Pirovac Broj traženih radnica: 10 (svaka žena će pružati uslugu za minimalno 6 korisnika).

Vrsta zaposlenja: rad na određeno vrijeme - 6 mjeseci.
Mjesto rada: Općina Pirovac
Uvjeti radnog mjesta: terenski rad, puno radno vrijeme. Smještaj: nema smještaja Naknada za prijevoz: djelomično Radno iskustvo: nije bitno Način rada: smjena- prijepodne Razina obrazovanja: Bez završene osnovne škole
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Opis poslova: - pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština - briga o higijeni korisnika - pomoć u pripremi obroka - pomoć u kućanskim poslovima i održavanju čistoće kućanstva - podrška i pomoć u socijalnoj integraciji - dostava paketa s higijenskim potrepštinama Uvjeti: Za prijem u radni odnos kandidatkinje moraju ispunjavati sljedeće uvjete: - punoljetna ženska osoba - najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje - potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se osoba vodi u evidenciji nezaposlenih Prednost pri zapošljavanju imaju pripadnice ciljnih skupina koje pripadaju teže zapošljivim/ranjivim skupinama koje su definirane člankom 8.1.1. Posebnih uvjeta Ugovora, a to su: - žene od 50 godina i više - kopija osobne iskaznice - osobe s invaliditetom - nalaz, rješenje ili mišljenje relevantnog tijela vještačenja o vrsti, stupnju ili postotku oštećenja ili potvrde o upisu u Hrvatski registar osoba s invaliditetom - žrtve trgovanja ljudima - uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine žrtva trgovanja ljudima - žrtve obiteljskog nasilja - uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine žrtva obiteljskog nasilja - azilantice - odluka o odobrenju azila koju izdaje MUP - žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl. - rješenje/uvjerenje centra za socijalnu skrb o prekidu prava na smještaj kao oblika skrbi izvan vlastite obitelji - liječene ovisnice - potvrda institucije/udruge/pravne osobe da se liječi od ovisnosti o drogama - povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci - potvrda o otpuštanju - pripadnice romske nacionalne manjine - Izjava osobe o pripadnosti nacionalnoj manjini - beskućnice - rješenje centra za socijalnu skrb o smještaju u prihvatilište/prenoćište odnosno o korištenju usluge poludnevnog boravka ili potvrda pružatelja usluge smještaja u prihvatilište/prenoćište ili pružatelja usluge poludnevnog boravka da je osoba korisnik usluge ili uvjerenja/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine beskućnica.

Prijavi na Javni natječaj kandidatkinje su dužne priložiti:
- zamolbu - kratki životopis - presliku osobne iskaznice - presliku dokaza o završenoj školi - e-radnu knjižicu - potvrdu izdanu od HZZ-a kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciju nezaposlenih osoba (datum potvrde mora biti nakon datuma objave Javnog natječaja) - potvrdu o pripadnosti ranjivoj skupini (ako je kandidatkinja pripadnica ranjive skupine)

Natječaj je otvoren od 16.11.2022. do 29.11.2022. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Ukoliko bude potrebno, uži izbor kandidata proći će razgovor s poslodavcem. Rezultati natječaja: Oglasna ploča u prostorijama Općine Pirovac na adresi: Zagrebačka 23, 22213 Pirovac Napomene vezane za predavanje zamolbe: Zamolbu s dokumentacijom slati poštom na adresu: Općina Pirovac Zagrebačka 23, 22213 Pirovac s naznakom: „Radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju“
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
128189165
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.