Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.04.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Projektant/ica elektroinstalacija  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
NOVATEC društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, inženjering i proizvodnju
Kategorija:
Mjesto rada:
Labin
Rok prijave:
14.04.2023.

O poslu

Mjesto rada:
LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
NOVATEC društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, inženjering i proizvodnju
Kontakt:
Ostale informacije:
Opis posla: sudjelovanje u radu na projektima elektrotehničkih instalacija vezano za tehničke sustave u graditeljstvu, projektiranje, razvijanje i održavanje ostalih elektrotehničkih instalacija/ sustava u zgradarstvu i industriji (transportne sustave, distribucijske mreže, telekomunikacijski sustavi), pripremanje projektnih sažetaka koji služe određenoj svrsi - Dodatno: Plaća se i naknada za prijevoz u cijelosti, te naknada za topli obrok
- Opis tvrtke: Novatec d.o.o. specijalizirana je tvrtka u područjima industrijske automatizacije, elektrotehnike, razvoju digitalnih postrojenja u sektoru rudarstva i prerade metala, brodogradnje i autoindustrije, a intenzivno razvija i pametna rješenja u području urbane masovne mobilnosti i očuvanju okoliša.
Isporučujemo rješenja po sistemu „ključ u ruke“ koji se odnosi na sve faze projekta počevši od idejnog rješenja, dizajna softvera i hardvera, konstrukciju MCC i PLC ormara, montaža, puštanje u rad te podršku klijentima.
Uz kontinuirano unapređivanje i mogućnost daljnje edukacije i razvoja postojećeg kadra, Novatec zapošljava mlade, školovane i ambiciozne ljude, bogate novim, kreativnim idejama za rad u dinamičnom i perspektivnom timu.
Naš stručni tim čine inženjeri specijalizirani u području automatizacije sa zavidnim iskustvom stečenim projektiranjem optimalnih sustava upravljanja za različite potrebe.
U okviru naših projekata koristimo i ugrađujemo opremu i komponente na razini najnovijih tehničkih dostignuća svjetski poznatih proizvođača koja nam omogućuje da udovoljimo svim zahtjevima, standardima i propisima.
Od iznimne je važnosti izvrsno poznavanje rada na računalu, napredno korištenje IT alata i dobro poznavanje softvera za dizajn.
Dodatno se od kandidata očekuje visoki stupanj odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu, te komunikativnost i sklonost timskom radu.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131353152
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.