Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Programer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
04.01.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Strastveni ste programer? Želite postati sam svoj šef? Znate koliko biste mogli postići na ovaj način, ali Vam je pronalaženje klijenata izazov? Samo tražite jednostavan način oglašavanja svojih usluga i pronalaska klijenata?

Mi smo StarOfService - provjereni servis za pronalaženje i zapošljavanje najboljih lokalnih profesionalaca diljem svijeta. Naš cilj je svima olakšati pristup profesionalnim uslugama, te tako podržati lokalne profesionalce, poput Vas, u razvoju Vašeg poslovanja.

Danas, u ubrzanom poslovnom okruženju, potražnja za stalnim, klasičnim zaposlenjem opada - dok za fleksbilnim, stručnim uslugama na kraći rok potražnja izrazito raste. Izdvajanje poslova iz firmi, te pronalaženje stručnih profesionalaca baš za određeni posao je budućnost tržišta rada!

Naša platforma omogućava, tisućama novih klijenata svakog dana, pretraživanje, pronalazak i zapošljavanje najboljih lokalnih programera. Od danas, se i Vi možete pridružiti!

Prepustite nama brigu o online marketingu i potpuno se fokusirajte na ono što radite najbolje: pružanje kvalitetne usluge Vašim klijentima.
Vrsta posla:
honorarni posao / freelance
Županija:
Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Pridružite se StarOfService i postanite dio globalnog pokreta koji će promijeniti i olakšati pristup profesionalnim uslugama!

Ako je Vaš odgovor da, samo pratite ova 4 koraka:
1. Registrirajte se besplatno na [LINK]
2. Primite zahtjeve klijenata
3. Pošaljite svoje ponude
4. Zaposlite se

Jednostavno. Brzo. Efikasno. StarOfService - budućnost programiranja!