Programer / Game Developer (m/ž)

1 dan
Poslodavac:
Protopixel d.o.o. Protopixel d.o.o.
Kategorija:
Informatika i telekomunikacije
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
22.07.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: Protopixel d.o.o. je mala firma od 4 zaposlenika. Već 5 godina bavimo se izradom računalnih igara isključivo za Free Range Games iz San Francisca. Nudimo fleksibilno radno vrijeme, samostalnost u poslu, opuštenu atmosferu uz mlade i nadobudne kolege. Od nedavno otvorile su se nove prilike za posao i proširujemo se.

Traži se programer za rad na neodređeno u game development industriji. Konkretnije, tražimo junior Unity3d (C#) programera. Rad će biti na raznim PC, mobile i VR naslovima.

Početna plaća je ovisna o vještini, 6000-8000kn, prijevoz uključen. Ukoliko osnujete vlastiti paušalni obrt, vaša efektivna neto plaća raste na otprilike 9.000 - 11.000 kn. Plaće rastu za najmanje 1.000 kn godišnje, a moguće i mnogo više ovisno o trudu i vještini.

Radno mjesto je u Zagrebu, ali postoji i mogućnost rada od kuće. Prvih pola godine očekujem da će se raditi u uredu dok se ne pohvataju osnove Unity-ja i kako radimo, a nakon toga sve više rad od doma dok na kraju ne pređe u full rad od doma uz dolazak u ured po potrebi za sastanke, testiranje na raznim uređajima i slično.

Molim vas pošaljite CV i molbu u pdf formatu na kova@protopixel.hr. Demenostracija vaših projekata i iskustvo je daleko najvažnija stvar po kojoj procjenjujemo kandidate, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u Unity game engine-u, iskustvom u game development industriji ili preporukom. Očekujemo puno prijava i vjerujem da nećemo stići odgovoriti na svaku odmah. Prijave primamo dok ne popunimo radno mjesto, a ukoliko ste nam interesantni očekujte odgovor unutar tjedan dana od vaše prijave.

Lokacija: Protopixel d.o.o., Brune Bušića 42, Zagreb (odmah pored Bundeka)
Vrsta posla:stalni radni odnos, student servis
Županija:Grad Zagreb

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Potrebno:
Poznavanje C#-a
Engleski jezik govorno i pisano
Želja za učenjem i napredovanjem
Biti gamer

Prednosti koje nas zanimaju:
Demo projekata na kojima ste radili
Poznavanje Unity3d game engina
Iskustvo u game developmentu
Samostalni rad na projektima
VSS računarskog usmjerenja (FER, PMF)
Strani jezik:engleski
Plaća:od 6 000 kn do 8 000 kn

Kontakt podaci

Naziv poduzeća: Protopixel d.o.o.
Adresa:Brune Bušića 52, 10000 Zagreb
Županija:Grad Zagreb
Telefon:095 8370 932
Kontakt osoba:Marko Kovačić

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare