Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Prodavač e-cigareta (m/ž)  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
VAPE SHOP d.o.o. za usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
31.05.2022.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
VAPE SHOP d.o.o. za usluge
Kontakt:
e-mailom: posao@puffkalica.hr
Ostale informacije:
Opis radnog mjesta: Primarna zadaća djelatnika je maksimalni fokus na prodaju i zadovoljavanje specifičnih potreba i mogućnosti kupaca.
Djelatnik će biti zadužen za: prodaju e-cigareta, MOD-ova, tankova, baterija
prodaju e-tekućina, aroma, baza i dodataka
rješavanje web narudžbi prema potrebi web dućana
vođenje i održavanje skladišta i blagajne
održavanje prodajnog mjesta urednim i čistim
obavljanje inventure
rješavanje reklamacija
prezentaciju robe i edukaciju kupaca
sve ostalo regulirano Ugovorom o radu
Lokacija na kojoj tražimo djelatnika je: Puffkalica.hr, Vukovarska ulica 207, Split - City Centar One Split
Posebne pogodnosti: Nudimo zdravu i poticajnu poslovnu sredinu sa dobrom početnom plaćom u kojemu djelatnik može poslovno i osobno rasti na temelju svog truda i biti adekvatno nagrađeni (bonus na ostvareni promet). Nudimo uvid u zanimljivo i dinamično tržište e-cigareta, e-tekućina i dodataka koje se svakodnevno mijenja i donosi novitete u ponudu.
Prilikom zapošljavanja naš stručni tim obavlja ekstenzivnu edukaciju djelatnika kako bi isti stekao potrebna znanja i vještine koje će mu olakšati obavljanje poslovnih zadataka i ciljeva. Tijekom edukacije djelatnik stječe uvid u sve segmente poslovanja (webshop, roba, prodaja, reklamacija, skladište, logistika, kasa, marketing, inventura, pravila poslovanja) kako bi u što kraćem roku mogao početi samostalno obavljati djelatnost. Znanja i kvalifikacije: Iznimno je poželjno da kandidati imaju potrebno iskustvo u poznavanju e-cigareta, e-tekućina i dodataka, npr. stručne osobe (vapere), napredne korisnike s potrebnim znanjima i vještinama koje zanima tržište e-cigareta i one koji se smatraju entuzijastima u području parenja (pro vaperi) i one osobe koji se smatraju odličnim prodavačima.
Iznimnu prednost imaju kandidati s izrazitim komunikacijskim, organizacijskim i prodajnim vještinama. Puffkalica.hr traži osobe koje su se spremne maksimalno potruditi prema kupcima, biti susretljive i uslužne i nadasve osobe koje su pozitivno nametljive, pričljive, željne rada, samostalne, autonomne, odgovorne, poštene, sa visokom tolerancijom na stres, voljne uložiti dodatne napore, educirati se, pozitivnog su stava prema sebi i životu, te se žele ostvariti u dinamičnom svijetu trgovine i prodaje gdje su ciljevi precizno postavljeni, a pravila jasna.
Poželjno je da kandidati zadovoljavaju uvjete za državne mjere poticanja zapošljavanja po bilo kojoj osnovi.
Puffkalica posluje već 8 godina sa respektabilnom bazom korisnika koji cijene stručnost i visoku razinu usluge, stoga se od potencijalnoga djelatnika očekuje održavanje postignutih standarda kvalitete branda i proaktivnost u prodaji kako bi zadovoljili sve zahtjeve specifičnog tržišta e-cigareta i e-tekućina, a koje je brzo rastuća branša sa velikim poslovnim potencijalom.
Djelatnik u obavljanju svog posla je posrednik između robe i kupaca, pa je potrebno da je djelatnik upoznat s asortimanom robe i prepoznaje navike kupaca, te je spreman na daljnju edukaciju kako bi svojim poslovnim angažmanom doprinosio rastu prodaje i nadalje dodatno učvrstio poziciju na lokalnom i državnom tržištu.
Prodaja e-cigareta, e-tekućina i dodataka je fizički nezahtjevan posao pa je stoga sva koncentracija usmjerena na prodaju i maksimalnoj angažiranosti oko kupaca. www.puffkalica.hr
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123493546
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.