Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prodajni predstavnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zadar, Šibenik, Split
Rok prijave:
31.01.2018.


Naš klijent je internacionalna grupacija koja nudi vrhunsku tehnologiju za potrebe građevinskih djelatnosti diljem svijeta. S ciljem osnaživanja svog tima, traži motiviranu osobu za radno mjesto:


Prodajni predstavnik (m/ž)
Zadar - Šibenik - Split



Završili ste diplomski studij ekonomskog, građevinskog ili drugog tehničkog smjera i imate najviše 2 godine radnog iskustva. Ukoliko još nemate radnog iskustva, rado ćemo Vam pružiti priliku.

Vaši zadaci će uključivati posjete građevinskim tvrtkama, izvođačima i projektantima kako bi im prezentirali proizvode i rješenja iz profesionalnog programa koji su potrebni za kvalitetno izvođenje građevinskih projekata. Uspostavljat ćete i njegovati bliske odnose s vašim klijentima s ciljem zadovoljavanja njihovih specifičnih potreba.

Kako biste mogli ostvariti zadane ciljeve, dobit ćete potrebnu poduku i podršku od iskusnijih kolega, te ćete, nakon određenog vremena dobiti priliku za daljnji razvoj unutar kompanije.

Za kvalitetno obavljanje ovog posla potrebno je poznavanje engleskog jezika, a s obzirom da posao uključuje terenski rad nužna je i vozačka dozvola B kategorije.

Odgovarajućem kandidatu naš klijent nudi mogućnost profesionalnog razvoja unutar poznate internacionalne grupacije, ugovor na neodređeno vrijeme i početnu plaću od 6.000 kuna neto te službeni automobil na korištenje 24 sata.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku s punim povjerenjem pošaljete savjetniku za ljudske resurse:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: [email protected]
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.