Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pročelnik/pročelnica jedinstvenog upravnog odjela grada slunja  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
GRAD SLUNJ
Kategorija:
Mjesto rada:
Slunj
Rok prijave:
21.07.2022.

O poslu

Mjesto rada:
SLUNJ, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
5 godina
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
GRAD SLUNJ
Kontakt:
pisana zamolba: GRAD SLUNJ, TRG DR. FRANJE TUĐMANA 12, 47240 SLUNJ
Ostale informacije:
Na temelju članka 17. i 19. stavka 2. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine” 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19), gradonačelnica Grada Slunja raspisuje NATJEČAJ za imenovanje pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Grada Slunja – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme. 1.Posebni uvjeti za prijam u službu: -magistar struke ili stručni specijalist pravne struke, -najmanje pet (5) godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, - organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine, - položen državni ispit -poznavanje rada na računalu. Osim posebnih uvjeta, kandidat mora ispunjavati i opće uvjete propisne člankom 12. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19 u nastavku teksta: ZSN). Uvjet stručnog znanja (stupanj obrazovanja) ispunjavaju i osobe koje su prema prijašnjim propisima stekle visoku stručn spremu pravne struke. Na radno mjesto pročelnika može biti imenovana osoba koja, uz ispunjenje ostalih općih i posebnih uvjeta ima najmanje jednu (1) godinu radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Iznimno, ako se na javni natječaj ne javi osoba koja ispunjava naprijed navedeni uvjet stupnja obrazovanja, na radno mjesto pročelnika može biti imenovan sveučilišni prvostupnik struke, odnosno stručni prvostupnik struke koji ima najmanje pet (5) godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i ispunjava ostale uvjete za imenovanje. Radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima podrazumijeva se radno iskustvo ostvareno na poslovima odgovarajuće stručne spreme i struke, sukladno članku 13. ZSN. Ravnopravno se mogu natjecati i osobe koje su stekle potrebno radno iskustvo na odgovarajućim poslovima, a nemaju položen državni ispit uz obvezu da ispit polože u roku od godine dana od dana prijma u službu. Osoba koja ima položen pravosudni ispit nije dužna polagati državni ispit već uz prijavu prilaže dokaz o položenom pravosudnom ispitu. U službu ne mogu biti primljene osobe za koje postoje zapreke iz članka 15. i 16. ZSN. Za radno mjesto obvezan je probni rad od tri mjeseca.
2.Ako kandidat ostvaruje pravo na prednost kod prijma u službu prema posebnom zakonu, dužan se je u prijavi na natječaj pozvati na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat koji se poziva na prednost pri zapošljavanju temeljem članka 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17, 98/19 i 84/21), dužan je priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta prednosti prema popisu dokaza navedenih na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja putem sljedeće poveznice: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju temeljem članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu iz koje je vidljivo to pravo. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju temeljem članka 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“, broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19) te članka 47. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata („Narodne novine“, broj 84/21), uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dužan je priložiti i rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo to pravo.

3.Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti: a) životopis, b) dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika važeće osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice ili domovnice), c) dokaz o stručnoj spremi (preslika diploma), d) dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima: d.1) preslika rješenja, ugovora,potvrde poslodavca ili sl., koja mora sadržavati vrstu poslova koju je kandidat obavljao i razdoblje u kojem je kandidat obavljao navedene poslove), te d.2) elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Napomena: kandidati su dužni priložiti oba tražena dokaza iz ove podtočke.) e) uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak i da nije pravomoćno osuđen za kaznena djela iz članka 15. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, ne starije od 6 mjeseci f)vlastoručno potpisana izjava kandidata da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, g) dokaz o položenom državnom ispitu h) dokaz o poznavanju osnova rada na osobnom računalu (svjedodžba o završenom programu ili tečaju informatičke izobrazbe, preslika svjedodžbe ili vlastoručna izjava iz koje je razvidno da je kandidat stekao osnovna znanja iz informatike). i) dokaz o ostvarivanju prava prvenstva (ukoliko se kandidat poziva na ovo pravo) Isprave se mogu priložiti u neovjerenoj preslici, a od izabranog će se kandidata tražiti predočenje ovjerenih preslika ili izvornih isprava. 4.Prije donošenja rješenja o imenovanju, izabrani će kandidat biti pozvan da u primjerenom roku dostavi uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti. Kandidat je dužan pristupiti zdravstvenom pregledu po pozivu, u suprotnom se smatra da je povukao prijavu na Natječaj.

5.Natječajni postupak obuhvaća obveznu provjeru znanja i sposobnosti kandidata kojoj mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju opće i posebne uvjete iz natječaja. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na Natječaj. Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područje provjere, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za provjeru navedeni su na mrežnoj stranici www.slunj.hr na kojoj će biti objavljeno vrijeme i mjesto održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje 5 (pet) dana prije održavanja provjere.

6. Urednom prijavom smatra se vlastoručno potpisana prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u Natječaju. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz Natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na Natječaj.

7.Pisane prijave na natječaj, vlastoručno potpisane od strane podnositelja prijave, s navedenom kontakt adresom, telefonskim brojem, mali adresom, te dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od 8 (osam) dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12 Slunj 47240 s naznakom „Javni natječaj za imenovanje pročelnika – NE OTVARAJ“.

8.Osobni podaci kandidata obrađivat će se isključivo u svrhu provedbe natječaja, od strane osoba ovlaštenih za provedu. 9. Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u zakonskom roku
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124901189
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.