Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pripravnik / Tehnolog analitičar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Koprivnica
Rok prijave:
21.07.2019.

Belupo d.d.

Belupo d.d. je hrvatska farmaceutska kuća s 48. godišnjom tradicijom rada u proizvodnji i prodaji lijekova te biljnih i dijetetskih proizvoda.
U svom poslovnom okruženju ističemo se kao jedna od najmodernijih i najefikasnijih kompanija, usporediva onima u srednjoj i istočnoj Europi, koja svoj uspjeh temelji na visokim standardima kvalitete.
Vizija, ustrajnost i vjera više od 1400 zaposlenika utkana je u svaki razvojni korak kompanije. Saznajte i vi, iz prve ruke, kako je uz upornost i srce sve moguće. Sva svoja znanja, kreativne potencijale i tehnologiju stavljamo u službu čuvanja zdravlja.

Nudimo vam priliku da postanete dio našeg tima radeći u cjelini Istraživanje i razvoj, Analitički laboratorij na poslovima:

PRIPRAVNIK/TEHNOLOG ANALITIČAR (m/ž)

- 1 izvršitelj s mjestom rada u Koprivnici

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju primjenu smjernica u analitičkom laboratoriju, izradu analitičkih metoda za sirovine i gotove proizvode, razvoj i validaciju mikrobioloških metoda, ispitivanja antimikrobnog djelovanja, provođenje mikrobiološke analize i vođenje dnevnika rada, izradu odjelne dokumentacije, realizaciju projekata te rad sukladan standardnim operativnim postupcima u području Istraživanja i razvoja.

Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete:

  • Završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet / Prirodoslovno-matematički fakultet - smjer biologija/ Prehrambeno-biotehnološki fakultet - smjer biokemijsko-mikrobiološki
  • komunikativan, otvoren, sklon timskom radu, usmjeren ciljevima
  • aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu
  • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju

Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!

Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 21.07.2019. putem linka za Brzu prijavu uz naznaku za radno mjesto pripravnik/tehnolog analitičar.

Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika. U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo samo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Radno iskustvo nije potrebno. Pripravnički se program odvija uz mentorstvo iskusnih mentora u trajanju od 10 mjeseci.
Ugovor o radu s odabranim kandidatom za radno mjesto Tehnolog analitičar sklapa se na određeno vrijeme od 12 mjeseci uz mogućnost produžetka ovisno o uspjehu u radu odabranog kandidata.

Zdravo budi!