Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Prevoditelj/ica

- dana
Poslodavac:
Sinonim d.o.o. Sinonim d.o.o.
Kategorija:
Administrativna zanimanja, Informatika i telekomunikacije, Ostalo, Znanost i obrazovanje
Mjesto rada:
Rad od kuće
Rok prijave:
23.12.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta: Tvrtka Sinonim specijalizirana je za djelatnost pismenog prevođenja, lektoriranja i popratnih usluga. Budući da širimo poslovanje, tražimo veći broj prevoditelja za honorarnu suradnju i prevođenje tekstova iz različitih područja, uključujući ekonomiju, pravo, informacijske tehnologije, turizam, industriju videoigara itd. Tražimo prevoditelje koji mogu prevoditi s engleskog i/ili njemačkog na druge strane jezike i obrnuto (npr. francuski, talijanski, ruski, španjolski).

Tražimo one rijetke pojedince koji imaju „prevoditeljsku žicu“, odnosno osjećaj za kontekst i duh jezika, koji znaju pronaći najbolje ili barem prihvatljivo rješenje za svaki prevoditeljski problem i koji ne prevode „strojno“ ili „na prvu loptu“, već jednako vode brigu o estetici, stilu i smislu teksta kao i o izbjegavanju gramatičkih i tiskarskih pogrešaka – ukratko, osobe koje znaju što znači biti prevoditelj.

Ako se smatrate takvom osobom, posjedujete potrebno obrazovanje, znanje i radno iskustvo u pismenom prevođenju tekstova stručne i opće prirode te ako ste organizirana, savjesna i komunikativna osoba, pozivamo vas da nam se javite na posao@sinonim.hr.
Posebne pogodnosti:- Rad od kuće
- Stimulativna primanja
- Mogućnost stalnog zaposlenja
Vrsta posla:honorarni posao
Županija:Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:- Izvrsno znanje engleskog i/ili njemačkog i barem jednog svjetskog jezika
- Iskustvo u pismenom prevođenju i/ili visoko obrazovanje iz predmetnog jezika i/ili boravak u zemlji predmetnog govornog područja
- Vrlo dobro poznavanje rada u uredskim aplikacijama (Microsoft Office). Prednost je poznavanje rada s alatima za računalno potpomognuto prevođenje (CAT)
- Izražena sposobnost pismenog izražavanja, marljivost, pouzdanost i preciznost

Kandidate molimo da u naslovu svoje prijave navedu jezik(e) za koji/e se prijavljuju. Prijave bez životopisa i zamolbe neće se razmatrati.

Kontakt e-mail: posao@sinonim.hr
Minimalna stručna sprema:Fakultet
Poznavanje rada na računalu:dobro
Potrebno radno iskustvo:jedna godina
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare