Na klijent je vodeća europska kompanija u području metalske industrije. S ciljem širenja poslovnih aktivnosti na područje Hrvatske, traže motiviranu i energičnu osobu, koja će djelovati kao pokretačka snaga kompanije, na radnom mjestu:


Predstavnik za hrvatsko tržište (m/ž)Odličan ste prodavač, znate voditi prodajni razgovor i slušati kupca kako bi prepoznali njegove potrebe. Za vas ne postoje veliki i mali klijenti, samo oni kojima ćete ponuditi najučinkovitija rješenja.

Kako biste identificirali potencijalne klijente, istraživati ćete tržište i znati prepoznati poslovne prilike. Bit ćete odgovorni za sastavljanje ponuda, pregovaranje o cijenama te ugovaranje novih poslova. Pratiti ćete rad konkurencije i analizirati tržište s ciljem povećanja prodajnih aktivnosti.

Kako biste uspješno odgovorili zahtjevima ovog posla poželjno je visoko obrazovanje tehničkog smjera (strojarstvo) i iskustvo u prodaji, po mogućnosti u sličnoj branši te znanje engleskog jezika.

Ovo radno mjesto podrazumijeva izrazitu samostalnost u radu, ali i odgovornost za postignute rezultate te veliku mogućnost napredovanja unutar poznate svjetske grupacije.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu, pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem pošaljete savjetniku za ljudske resurse:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare