Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Predavač STEAM programa za djecu (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
09.07.2022.

Predavač STEAM programa za djecu (m/ž)

Tinker Labs stvara pozitivno akademsko okruženje u kojem se podržavaju kreativnost, samopouzdanje i upornost djece.

Tinker Labs osnovan je kao nastavak misije i vizije njegovih osnivača na dosadašnju edukaciju mladih te odgovore na izazove suvremene nastave. Cilj nam je postati jednom od vodećih svjetskih franšiza za edukaciju djece sa sveobuhvatnim programom, kako bi učenicima omogućili moderno školovanje u Republici Hrvatskoj i izvan njenih granica. U 2022. godini Tinker Labs dobitnik je Državne nagrade tehničke kulture "Faust Vrančić" te Franchise Brand Leader Award kao najbrže rastuća franšiza u regiji. Naše je školske programe verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Novoosmišljeni, izvanškolski program koji potiče inovativnost kod djece od 4 do 14 godina. Cilj nam je poticati učenike k izvrsnosti te ih pripremiti za budućnost i za globalno razmišljanje. Učenike educiramo o širokoj perspektivi STEAM obrazovanja, promoviramo i populariziramo znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku.

Jesi li kreativan/na? Voliš i znaš raditi s djecom? Vjeruješ da će nove tehnologije pomoći u oblikovanju mladih umova? Misliš da je školski program nedovoljno kreativan za potrebe modernoga društva? Spreman si učiti nove stvari i biti dio tima koji želi probuditi strast prema STEAM područjima (science, technology, engineering, art, math) kod djece? Spremna/an si educirati se u polju ranog razvoja djece?

Tinker Labs jedinstveni je izvanškolski program u kojem potičemo inovativnost i razvoj samopouzdanja djeteta kroz igru i zabavne eksperimente! Svaki nastavni Tinker Labs obrazovno - zabavni sat djecu potiče na kreativno razmišljanje kroz praktično učenje.

STEAM je obrazovni pristup učenju koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao pristupnice za vođenje dijaloga i kritičkog razmišljanja učenika. Krajnji rezultat programa je da učenici poduzimaju promišljene rizike, ustraju u rješavanju problema i prihvaćaju suradnju i rad kroz kreativni proces. Kroz takav način obrazovanja djeca postaju inovatori, lideri i učenici 21. stoljeća.

Tražimo predavača koji će raditi po našem programu, a odgovornosti uključuju:

  • pripremu nastave i izrada rekvizita za nastavu
  • svakodnevno održavanje nastave u našim specijaliziranim učionicama (nastava je u poslijepodnevnim satima)
  • održavanje Tinker rođendana
  • rad s malim grupama do 10 učenika, za različite uzraste (4-14 godina)
  • kontakt s roditeljima (društvene mreže, e-mail te osobno)
  • organizacija evidencije vezane uz polaznike tečajeva
  • davanje izvješća vezanog za napredak djeteta

Uvjeti:

  • Tražimo osobu koja je spremna svojom kreativnošću doprinijeti našem timu, bez obzira jesi li učitelj/ica, teta u vrtiću, profesor/ica matematike, fizike, kemije, hrvatskog ili bilo kojeg drugog usmjerenja, želiš i voliš raditi s djecom, promijeniti tradicionalno shvaćanje učenja i raditi u neformalnom obrazovnom sustavu.
  • Stručna sprema: Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik, Stručni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke, Stručni specijalist, MBA, Magisterij, Doktorat
  • Jezici: Hrvatski (razina govora - materinji jezik, razina pisma - materinji jezik), Engleski (razina govora - osnovno, razina pisma - osnovno)
  • Vještine: Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Nudimo:

  • Nudimo ugovor na određeno s mogućnošću zapošljavanja na neodređeno nakon prve školske godine, edukaciju u područjima STEAM predmeta kroz program certificiranja za Tinker Labs učitelja koji vrijedi u svim Tinker Labs centrima u Hrvatskoj i ostalim državama, kreativnost na radnom mjestu, mali kolektiv i prijateljsko okruženje, rad u specijaliziranim modernim učionicama, učenje o novim tehnologijama.

Ako misliš da bi sve ove točke odgovarale baš tebi, javi nam se motivacijskim pismom i životopisom na [email protected] ili putem 'Brze prijave.