Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.10.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

PR stručnjak (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradac
Rok prijave:
31.10.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Asisitent za područje PR-a i odnosa s javnošću za firmu koja se bavi turizmom i graditeljstvom. Osoba bi trebala voditi računa o povezivanju s partnerima, gostima, novinarima i ostalim utjecajnim osobama. Osoba će raditi uz internacionalni tim te je dobra i jasna komunikacija od presudne važnosti.
Posebne pogodnosti:
U ovom poslu će se raditi i od doma i u rezortu u Sloveniji od 3.mjeseca 2018. Kandidat će dobiti iskustvo u marketingu, turizmu, graditeljstvu, brand managementu i online . Firma uvijek prvo zapošljava honorarno, privremeno ili na praksi, prije nego se kandidat privikne i pokaže želi li ostati u firmi. Firma uvijek potiče na rast i cijeni odanost te i nagrađuje za to.
Vrsta posla:
honorarni posao / freelance
Županija:
Država:
Slovenija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Kandidat mora biti proaktivan, efektivan, organiziran i dobar govornik s okom za detalje. Bitno je da je kandidat spreman tza promjene i fleksibilan u radu. Cijeni si također entuzijazam i motiviranost. Za poziciju je bitno znanje Microsoft Office-a i izvrsno znanje engleskog jezika pošto je 90% posla na engleskom. Ukoliko kandidat zna slovenski, talijanski ili njemački ima prednost pri prijavi. Ostale znanja koja su potreban, ali ne presudna: znanje socijalnih mreža (Facebook, Instagram, Twitter), poznavanje SEO, stručnost pisanja mailova, poznavanje osnovnih postavki webstranica.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
napredno