Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 08.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćno ugostiteljsko osoblje - blagajnik/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Studentski centar Pula
Kategorija:
Mjesto rada:
Pula-Pola
Rok prijave:
08.02.2023.

O poslu

Mjesto rada:
PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Studentski centar Pula
Kontakt:
najava na telefon: 052 555351
mobitel: 099 3236106
pisana zamolba: PRERADOVIĆEVA 9A
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
STUDENTSKI CENTAR PULA
Radno mjesto POMOĆNO UGOSTITELJSKO OSOBLJE/BLAGAJNIK - na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u restoranu Studentskog centra Pula, uz probni rad od četiri (4) mjeseca; 1 izvršitelj
Uvjeti: završena srednja škola
Kratki opis poslova: obavlja sve poslove pripreme namirnica i izdavanja hrane po pravilima struke i po nalogu neposrednog rukovoditelja, blokira i naplaćuje na liniji samoposluživanja, odgovoran/a je za pravilno registriranje izlaza konzumacije jela i pića, obavlja sve poslove pranja i čišćenja prostora i sredstava za rad u radnoj jedinici, obvezan je pravilno koristiti sredstva i opremu za rad te se pridržavati higijensko-tehničkih propisa rada u prehrani, obavezna primjena HACCP normi u okviru izvršavanja navedenih poslova, obavlja i ostale poslove po nalogu nadređenog, a koji po naravi odgovaraju vrsti poslova navedenog radnog mjesta
Uz prijave na natječaj potrebno je priložiti: - životopis (s kontakt podacima) - presliku odgovarajuće svjedodžbe
Podnositelji prijave koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i dostaviti potvrdu o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo spomenuto pravo. Link na stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/15-kako-se-ostvaruje-pravo-prednosti-pri-zaposljavanju-prema-zakonu-o-hrvatskim-braniteljima-iz-domovinskog-rata-i-clanovima-njihovih-obitelji/2166
Kandidati koji ispunjavaju tražene uvjete mogu biti pozvani na razgovor u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava, a mogu biti pozvani i na testiranje stručnih znanja, sposobnosti i vještina.
Kandidat koji se ne odazove na poziv za razgovor i/ili testiranje smatrat će se da je odustao od natječaja.
Na natječaj se mogu ravnopravno prijaviti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom Natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski spol.
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave.
Natječaj je objavljen i na mrežnoj stranici Studentskog centra Pula www.scpu.hr
Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge na način kako je navedeno u natječaju i koja je vlastoručno potpisana.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Studentski centar Pula zadržava pravo poništiti natječaj ili ne izabrati nijednog kandidata, bez navođenja razloga poništenja.
Dostavljena dokumentacija se ne vraća.
Prijave na natječaj s prilozima (dokazima o ispunjavanju uvjeta) dostavljaju se neposredno u sjedište Studentskog centra Pula, radnim danom od 8,00-15,00 sati ili poštom na adresu: Studentski centar Pula, Sv. Mihovila 3, 52100 Pula, s naznakom "Za natječaj".
Prijavom na natječaj podnositelji izričito izražavaju suglasnost da Studentski centar Pula može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
O rezultatima natječaja svi podnositelji prijave će biti obaviješteni u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava. Rezultati izbora bit će objavljeni na službenim mrežnim stranicama Studentskog centra Pula.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
129944823
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.