Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 28.02.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.


House of Jobs d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je agencija specijalizirana za posredovanje u zapošljavanju te privremeno zapošljavanje na njemačkom, hrvatskom odnosno europskom tržištu rada.

U uskoj suradnji s kolegama iz House of Jobs poslovnica diljem Europe, s kolegama iz poslovnica sestrinske firme On Time diljem Njemačke te s partnerima diljem regije, našim kandidatima nudimo mogućnost zapošljavanja, neovisno o stupnju znanja stranog jezika i stručnim kvalifikacijama.

Isto tako, našim kandidatima pružamo i profesionalnu podršku tijekom cijelog selekcijskog procesa te i samog procesa zapošljavanja posebice u segmentu Prvih koraka u radu u inozemstvu.

Naše aktualne ponude možete pogledati i na www.houseofjobs.hr te na www.posao.hr. Javite nam se bez obveza na +385 1 7707 072/3 ili na e-mail:
info-kroatien@houseofjobs.de

Vaš HoJ tim Hrvatska

Za potrebe našeg partnera tražimo kandidate za niže opisano radno mjesto:


Wertinger (30ak km od Augsburga) - Pomoćni radnici za komisioniranje artikala (m/ž) – više izvršitelja s osnovama njemačkog jezika


Vaš profil - uvjeti:

  • Njemački jezik: A1 – A2: kandidat se mora znati sporazumijevati na njemačkom jeziku
  • Vozačka dozvola (B kategorija) te vlastito vozilo: poželjno i prednost

Naša ponuda:

  • Početak rada: odmah
  • Ugovor na neodređeno; po završetku projekta (kraj ožujka), traži se novi projekt
  • Bruto satnica: 9,49€ + NETO 10€ po radnom danu
  • Rad u 2 smjene (druga smjena od 14 do 22 sata)
  • Smještaj organiziran u 2- krevetnim sobama; mjesečni trošak smještaja od 350€ snosi radnik; smještaj je od mjesta rada udaljen otprilike 10 – 15 minuta vožnje

Opis poslova:

  • Komisioniranje artikala
  • Pakiranje artikala

Prijava putem maila: info-kroatien@houseofjobs.de ili putem donje Brze prijave sa životopisom na njemačkom jeziku. Detaljnije informacije telefonski na broj +385 1 7707 072/3 ili na e-mail:
info-kroatien@houseofjobs.de


Važne napomene:

* U obradu ćemo uzeti samo kandidate s važećim EU osobnim dokumentima te kandidate koji nam dostave životopis na jeziku/jezicima navedenim u samom oglasu, po mogućnosti u predefiniranom odnosno europass formatu.
* Korištene riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu

* U skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka, s dostavom vaših podataka, slažete se s automatskom obradom istih.

* House of Jobs d.o.o. za posredovanje u zapošljavanju ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA: 102-02/18-03/26; URBROJ: 524-04-01-01/3-18-2, izdanu 02. kolovoza 2018. godine i evidentiranu pod brojem 52/18.

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare