Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.06.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Pomoćni radnik u restoranu (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
24.06.2023.Restoran "Dubravka 1836" se nalazi na trgu pod nazivom Brsalje na ulazu u Stari grad u Dubrovniku. Poznat kao "restoran sa najboljim pogledom u Dubrovniku", svojim gostima osim dobro poznate mediteranske kuhinje nudi: slastičarnu, suvenirnicu i mjenjačnicu.

Restoran "Panorama" se nalazi na gornjoj postaji žičare. Iz restorana se proteže prekrasan pogled na Stari grad i otok Lokrum te na dubrovačko područje. Panorama nudi dalmatinsku kuhinju pripremljenu od strane najboljih kuhara, kvalitetna domaća i strana vina, osvježavajuće koktele i domaće sladolede i slastice.

Na Pilama, u blizini mora, na samom ulazu u staru gradsku jezgru, nalazi se restaurant Nautika s čije ćete tarace uživati u neponovljivom i jedinstvenom pogledu na more i tvrđave Lovrijenac i Bokar. Šef kuhinje Mario Bunda sa svojim timom mladih kuhara iz ponude izdvaja žive jastoge s otoka Visa kao i ostale delicije iz akvatorija Jadranskog mora.

Gradska kavana Arsenal nalazi se u neposrednoj blizini glavnoga gradskoga trga Luže, u samom srcu povijesnoga prostora gdje se stoljećima krojila sudbina nekadašnje Dubrovačke Republike i gdje se brižno čuvala njezina najveća vrijednost koja se ni za sva zlata ne prodava – libertas – dubrovačka sloboda. Doživite i vi atmosferu mediteranskoga obroka koji će naši kuhari pripremiti za vas od odabranih autohtonih namirnica, oplemenjujući drevne recepture suvremenim kulinarskim dostignućima.

-- Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) -- PRIJAVI SE
Mjesto rada: Dubrovnik (restorani: Dubravka, Nautika, Panorama Gradska kavana Arsenal)
Najmanje 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima u kuhinji
Brzina, komunikativnost, odgovornost, spremnost na timski rad

-- Pomoćni radnik u restoranu (m/ž) -- PRIJAVI SE
Mjesto rada: Dubrovnik (restorani: Dubravka, Nautika, Panorama Gradska kavana Arsenal)
Nije potrebno iskustvo niti poznavanje stranog jezika
Brzina, komunikativnost, odgovornost, spremnost na timski rad

Nudimo Vam rad na određeno vrijeme, osiguran smještaj te odlična primanja i uvjete rada.

Svim kandidatima koji zadovolje u radu nudimo mogućnost rada u cijeloj 2023. godini.


Molimo sve zainteresirane kandidate da nam dostave svoj životopis putem prijavnog linka kraj svakog oglasa. Za dodatne informacije možete nazvati: 091 486 0037.

www.nautikarestaurants.com