Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 27.06.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
27.06.2019.

Esplanade Zagreb Hotel sinonim je za visoko personaliziranu uslugu i vrhunske standarde poslovanja. Od otvorenja, davne 1925. godine, Esplanade je predvodnik trendova i inovacija u hotelijerstvu ne samo u Zagrebu, već u cijeloj regiji, a sve zahvaljujući predanosti, angažmanu i neizmjernoj ljubavi djelatnika koji više od 90 godina čine Esplanade ono po čemu je prepoznatljiv u cijelom svijetu.

Esplanade Zagreb najprestižniji je hotel u Hrvatskoj i regiji. Za odlično poslovanje i pružanje vrhunske usluge hotel prepoznat od struke i nagrađen brojnim priznanjima od kojih valja istaknuti ono za Najbolji hotel u Hrvatskoj 2018. godine, kao i nagradu Najbolji Europski povijesni hotel 2019. Uz to, restorani hotela Esplanade među najboljima su u Zagrebu i Hrvatskoj te su za iznimnu razinu usluge, ambijent i hranu primili brojna priznanja poput Michelin preporuke, Gault & Millau, Haute Grandeur Global Award, World Luxury Restaurant Awards i dr.

Postanite dio našeg tima i stvorite vrijedno iskustvo rada u vrhunskom svjetski poznatom hotelu u kojem su boravili brojni poznati gosti i kraljevske obitelji. Prednosti rada u ovoj zagrebačkoj ikoni stila i elegancije su stjecanje radnog iskustva od vrhunskih stručnjaka u svom području koji su kroz karijeru imali priliku raditi na brojnim povijesnim, značajnim i gala događanjima te se susresti s mnogim uvaženim gostima ih Hrvatske i svijeta. Esplanade je oduvijek bio središte zagrebačkog društvenog života, a poznat je kao institucija u ugostiteljstvu i hotelijerstvu u Hrvatskoj i u svijetu. Esplanade je uvijek bilo prvi u predstavljanju novih inovativnih usluga i ponuda te je stečeno iskustvo u ovom hotelu, gdje se posebna pažnja posvećuje upravo personaliziranoj usluzi i najsitnijim detaljima, oduvijek smatrano kao iznimni uspjeh u karijeri. Hotel Esplanade nudi rad prekrasnom i raskošnom okruženju uz mladu, dinamičnu, šarmantnu, prijateljsku i pozitivnu ekipu, kao i visoko kvalitetnu internu edukaciju i raznovrsne treninge prema svjetskim ugostiteljskim i hotelijerskim standardima.

Esplanade Zagreb Hotel

Pozicija: Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

Rad na određeno: 7 mjeseci

Topli obrok, uniforma, prijevoz, bonusi



Tražimo kandidate sa sljedećim karakteristikama:
  • NKV
  • Brzo savladavanje procesa rada
  • Poželjno slično iskustvo

Prijavite se putem Brze prijave do 27.06.2019.

Esplanade Zagreb Hotel
Mihanovićeva 1
10 000 Zagreb
www.esplanade.hr