Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Pomoćni radnik/radnica spremač/spremačica  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana
Kategorija:
Mjesto rada:
Zabok
Rok prijave:
01.10.2020.

O poslu

Mjesto rada:
ZABOK, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana
Kontakt:
pismena zamolba: BRAČAK 8, 49 210 ZABOK
Ostale informacije:
Na temelju članka 22.Statuta Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, ravnatelj , raspisuje N A T J E Č A J 1. Za primitak u radni odnos na određeno vrijeme
pomoćni radnik/spremačica – 1 izvršitelj,
UVJETI: NKV radnik Izrazi koji se koriste u ovom tekstu, a imaju rodno značenje, obuhvaćaju na jednak način muški i ženski rod.
Uz prijave kandidati trebaju priložiti: Zamolbu,
Životopis,
Domovnicu,
Dokaz o radnom stažu (potvrda nadležne službe HZMO-a ili preslika radne knjižice)
Dokaz o nekažnjavanju za neko od kaznenih djela protiv spolne slobode i neko od kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, sukladno članku 156.Zakona o zdravstvenoj zaštiti, pribavit će poslodavac. Traženi dokumenti mogu se dostaviti u preslici, a odabrani kandidati će originale donijeti na uvid. S kandidatima će se obaviti razgovor za posao.
Pozivaju se osobe iz članka 102.stavka 1. – 3.Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), da dostave dokaze iz članka 103.stavka 1. Zakona , u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju. Na stranici Ministarstva hrvatskih branitelja navedeni su dokazi potrebni za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102.st.1. do 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9.Zakona o profesionalnoj rebahilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14,39/18) uz prijavu na natječaj dužan/a je , osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo. Podnošenjem prijave na natječaj, pristupnici daju privolu za obradu osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe EU 2016/679.
Natječaj teče od dana objave u Narodnim novinama u trajanju od 8 dana. Pisane zamolbe se dostavljaju na adresu: Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana, Bračak 8, 49 210 Zabok .
Rezultati izbora kandidata biti će objavljeni na WEB stranici Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, kao obavijest kandidatima o rezultatima natječaja.
Javni natječaj objavljujemo: Narodne novine, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina (bilten, web stranica) Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana (oglasna ploča i web stranica).
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
109028770
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2020, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.