Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.04.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćni radnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gronau, Njemačka
Rok prijave:
25.04.2018.
Plaća:
od 1 062 € do 1 725 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
HPNplus GmbH trenutno ima preko 50 otvorenih radnih mjesta u različitim poduzećima na području grada Gronau i bližoj okolici. Upravo zbog tolikog broja radnih mjesta nije nam problem pronaći adekvatno radno mjesto svakom zainteresiranom kandidatu. Nama je važno da je zaposlenik zadovoljan svojim radnim mjestom, prihodima kao i smještajem. Osoba koja se odluči okušati sa zaposlenjem u Njemačkoj preko nas, može biti sigurna da smo našem radniku osigurali sve uvjete za novi početak u novom okruženju.
Posebne pogodnosti:
HPNplus GmbH sa sjedištem u Gronau/Njemačka je firma koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju već više od 10 godina. Na hrvatskom tržištu je prisutna od srpnja 2015. godine otkad intenzivno zapošljava radnike različitih profila. Osim što se firma brine o pronalasku adekvatnog posla za zaposlenike također brine i o smještaju te s time dodatno olakšava osobama novi početak u novoj sredini.
HPNplus svakom svom zaposleniku osigurava njemački ugovor o radu, uredne prijave, uredan hotelski smještaj, i ono najvažnije sigurnost i povjerenje.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:
Država:
Njemačka

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Nisu potrebni