Pomoćni radnik (m/ž)

3 dana
Poslodavac:
HPNplus d.o.o. HPNplus d.o.o.
Kategorija:
Ostalo, Skladištenje i logistika, Zanatska zanimanja i proizvodnja
Mjesto rada:
Gronau, Njemačka
Rok prijave:
25.04.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: HPNplus GmbH trenutno ima preko 50 otvorenih radnih mjesta u različitim poduzećima na području grada Gronau i bližoj okolici. Upravo zbog tolikog broja radnih mjesta nije nam problem pronaći adekvatno radno mjesto svakom zainteresiranom kandidatu. Nama je važno da je zaposlenik zadovoljan svojim radnim mjestom, prihodima kao i smještajem. Osoba koja se odluči okušati sa zaposlenjem u Njemačkoj preko nas, može biti sigurna da smo našem radniku osigurali sve uvjete za novi početak u novom okruženju.
Posebne pogodnosti:HPNplus GmbH sa sjedištem u Gronau/Njemačka je firma koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju već više od 10 godina. Na hrvatskom tržištu je prisutna od srpnja 2015. godine otkad intenzivno zapošljava radnike različitih profila. Osim što se firma brine o pronalasku adekvatnog posla za zaposlenike također brine i o smještaju te s time dodatno olakšava osobama novi početak u novoj sredini.
HPNplus svakom svom zaposleniku osigurava njemački ugovor o radu, uredne prijave, uredan hotelski smještaj, i ono najvažnije sigurnost i povjerenje.
Vrsta posla:stalni radni odnos
Županija:Inozemstvo
Država:Njemačka

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Nisu potrebni
Plaća:od 8 000 kn do 13 000 kn

Kontakt podaci

Naziv poduzeća: HPNplus d.o.o.
Adresa:Ivana Gundulića 6, 35400 Nova Gradiška
Županija:Brodsko-posavska županija
Telefon:035 408 977
Kontakt osoba:Ivana Matijević

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare