Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 06.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćni kuhar/pomoćna kuharica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
GASTROCOM D.O.O. ZA UGOSTITELJSTVO I TRGOVINU
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
06.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
GASTROCOM D.O.O. ZA UGOSTITELJSTVO I TRGOVINU
Kontakt:
osobni dolazak: S. S. KRANJČEVIĆA 12/I, 42000 VARAŽDIN
najava na telefon: 042 211466
mobitel: 098 370405
pisana zamolba: S. S. KRANJČEVIĆA 12/I, 42000 VARAŽDIN
e-mailom: info@gastrocom-ugostiteljstvo.
Ostale informacije:
Opis poslova: 1.preuzima namirnice iz priručnog skladišta prema jelovniku i uputama kuhara 2.priprema sve namirnice za jelo 3.samostalno priprema manje složena jela za čiji kvalitet i kvantitet, zdravstvenu ispravnost i estetski izgled i primjenu normativa, je i odgovoran 4.održava red i čistoću kuhinje, kuhinjskog pribora, strojeva i aparata obavlja i druge poslove po nalogu voditelja kuhinje, voditelja p.j. i direktora društva.
Odgovornost: odgovoran je voditelju kuhinje, voditelju poslovne jedinice i direktoru društva
Mogućnost stalnog zaposlenja. Pismenu zamolbu poslati e-mailom na [email protected] ili na adresu S. S. KRANJČEVIĆA 12/I, 42000 VARAŽDIN, odnosno doći osobno na adresu S. S. KRANJČEVIĆA 12/I, 42000 VARAŽDIN – potkrovlje restorana Verglec, uz najavu na telefon: 042 211466 ili 098 370405
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124759955
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.