Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/odgojiteljica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ CVRČAK BELI MANASTIR
Kategorija:
Mjesto rada:
Beli Manastir
Rok prijave:
04.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
BELI MANASTIR, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
20 sati tjedno
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ CVRČAK BELI MANASTIR
Kontakt:
pisana zamolba: V. Nazora 34a, 31300 Beli Manastir
Ostale informacije:
Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13 i 98/19), Upravno vijeće Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir raspisuje Natječaj za radno mjesto odgojitelj Uvjet: završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij predškolskog odgoja, odnosno studij odgovarajuće vrste kojim je stečena viša sprema u skladu s ranijim propisima, odnosno završen sveučilišni diplomski studij ili specijalistički studij predškolskog odgoja Na natječaj se pod ravnopravnim uvjetima mogu prijaviti osobe oba spola. Uz vlastoručno potpisanu prijavu s naznakom radnog mjesta i vrstu radnog odnosa za koji se prijavljuju, kandidati su dužni priložiti sljedeću dokumentaciju: životopis (vlastoručno potpisan)
dokaz o stečenoj stručnoj spremi
dokaz o hrvatskom državljanstvu
elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje kao dokaz o radnom stažu, ne stariji od mjesec dana od dana objave natječaja
dokaz o nepostojanju zapreka za zasnivanje radnog odnosa sukladno članku 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, ne stariji od mjesec dana od dana objave natječaja:
a) potvrda nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (članak 25. stavak 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju) b) potvrda nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak (članak 25. stavak 4. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju) c) potvrda Centra za socijalnu skrb da protiv kandidata nije izrečena mjera za zaštitu dobrobiti djeteta Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na druge kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) dužni su uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju uvjeta iz natječaja, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19) dužni su uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju uvjeta iz natječaja, priložiti i sve potrebne dokaze iz članka 103. navedenog Zakona dostupne na poveznici Ministarstva Hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf. Sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2018. godine o zaštiti pojedinaca u svezi s obradom osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka, svi dokumenti dostavljeni na natječaj poslani su slobodnom voljom kandidata te se smatra da je kandidat dao privolu za obradu svih podataka koji će se obrađivati isključivo u svrhu provođenja natječajnog postupka. Isprave i dokazi prilažu se u neovjerenoj preslici. Dokaze u izvorniku predloženi kandidat prilaže prije sklapanja Ugovora o radu. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Razgovor s prijavljenim kandidatima na natječaj obavit će se 7. listopada 2022. od 9.00 do 10.00 sati u zgradi vrtića Beli Manastir, Vladimira Nazora 34a. Izrazi koji se koriste u ovom natječaju su neutralni i odnose se na osobe oba spola.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126761182
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.