Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.06.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/odgojiteljica predškolske djece  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Dječji vrtić RADOST
Kategorija:
Mjesto rada:
Crikvenica
Rok prijave:
02.06.2023.

O poslu

Mjesto rada:
CRIKVENICA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Dječji vrtić RADOST
Kontakt:
Ostale informacije:
Opis poslova: Odgojno-obrazovni rad s djecom u vrtiću


Uvjeti stručne spreme: sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine br. 10/97, 107/07, 94/13, 98/19 i 57/22) i Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (Narodne novine br. 133/97).
Kandidati su obvezni priložiti sljedeću dokumentaciju: prijava na natječaj (potrebno je navesti za koja radna mjesta se kandidat prijavljuje)
životopis
dokaz o državljanstvu
dokaz o stečenoj stručnoj spremi
potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o prijavama na mirovinsko osiguranje ili e-radna knjižica (ne starija od 6 mjeseci od objave natječaja)
potvrda kaznenog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak sukladno čl. 25. st. 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (ne starija od 6 mjeseci od objave natječaja)
potvrda prekršajnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak sukladno čl. 25. st. 4. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (ne starija od 6 mjeseci od objave natječaja)
potvrda Centra za socijalnu skrb (prema mjestu stanovanja) da kandidatu nisu izrečene zaštitne mjere za dobrobiti djeteta sukladno čl. 25. st. 10. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (ne starija od 6 mjeseci od objave natječaja).
Kandidat koji prema posebnim propisima ostvaruje pravo prednosti, mora se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidat koji se poziva na prednost iz čl. 102. st. 1. - 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17, 98/19 i 84/21) ili čl. 48. st. 1. - 3. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine br. 84/21), dužan je, uz prijavu na natječaj i dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja, priložiti i sve potrebne dokaze iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, odnosno čl. 49. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, navedene na poveznici - https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 .
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), uz prijavu na natječaj dužan je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. Dokaz o invaliditetu smatraju se javne isprave na temelju kojih se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom iz članka 13. navedenog Zakona.
Natječajna dokumentacija se dostavlja putem prijave na web stranici vrtića - https://radost-crikvenica.hr/eprijava-natjecaji/ ili na adresu: Dječji vrtić RADOST, Šetalište Vladimira Nazora 2/A, 51 260 Crikvenica s naznakom "Za natječaj za odgojitelja". Priloženu natječajnu dokumentaciju ne vraćamo. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Natječaj traje od 25. svibnja do 2. lipnja 2023. godine. Nepravovremene i nepotpune molbe se neće uzeti u razmatranje.
Rezultati natječaja će se objaviti na internetskoj stranici vrtića - https://radost-crikvenica.hr/natjecaji/ u roku osam dana od dana donošenja odluke. Predajom natječajne dokumentacije smatra se da kandidat koji je izabran na natječaju dao svoju suglasnost da mu se objave osobni podaci (ime i prezime i stručna sprema). Izabrani kandidat dužan je prije sklapanja ugovora o radu dostaviti izvornike svih dokaza o ispunjavanju formalnih uvjeta iz natječaja. Nedostavljanje traženih isprava smatra se odustankom od prijema na navedeno radno mjesto.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133663318
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.